Feronerie usi sticla – oferta foarte buna la Glass & Fittings

Pui accent pe transparenta si comunicare la locul de munca? Ti-ar placea ca accesul dintr-o incapere in alta, in firma pe care o conduci, sa se faca foarte usor? Vrei sa repari usa cabinei de dus? Atunci cere ajutorul firmei Glass & Fittings! Aceasta are in oferta feronerie usi sticla de calitate superioara, la preturi accesibile!

Cea mai buna feronerie usi sticla!

 

Feronerie usi sticla – oferta foarte buna la Glass & FittingsDaca esti in cautare de feronerie usi sticla, o gasesti pe cea mai buna in oferta Glass & Fittings. Aceasta firma comercializeaza, printre altele, butoane, incuietori, balamale pneumatice si pivotante, conectori pentru sticla, amortizoare de pardoseala etc. Ori de cate ori trebuie sa montezi o usa din sticla si ai nevoie de feronerie, comanda produsul necesar de la firma brasoveana Glass & Fittings. In oferta se gasesc lucruri de calitate superioara, realizate de nume cunoscute in domeniu, cum ar fi Dorma si Record. Produsele marca Record sunt elvetiene, au preturi bune, isi pastreaza luciul initial, nu corodeaza si au o garantie de 4 luni.

Despre produsele de feronerie din oferta Glass & Fittings trebuie mentionate urmatoarele lucruri:

– sunt executate din inox, deci sunt rezistente la diverse actiuni mecanice si la umiditate;

– rezista la coroziune si uzura;

– sunt impartite in mai multe categorii, in functie de tipul usii (batanta, pivotanta, automata, glisanta, pentru cabina de dus, pentru sauna, pentru terasa).

Feroneria pentru cabina de dus e formata din: balamale, prinderi sticla, conector bara rigidizare, teava inox, buton cabina dus, maner cabina dus, garnituri magnetice si profil U.

Feroneria compartimentare din sticla consta in: balamele pneumatice, amortizor pardoseala, balamale superioare si inferioare, talpa, prindere sticla, pivot inferior si superior, incuietoare pardoseala, maner bara, placa incuietoare sina perimetrala tip menghina si profil U din aluminiu eloxat.

Despre Glass & Fittings si feronerie usi sticla

 

Firma Glass & Fittings se ocupa cu proiectarea si executia amenajarilor din sticla, cat si feronerie usi sticla. De aproximativ 8 ani, angajatii companiei executa compartimentari din sticla, usi Feronerie usi sticla – oferta foarte buna la Glass & Fittingsdin sticla securizata, pardoseli din sticle, balustrade si trepte din sticla, dar si cabine de dus de calitate superioara. Pentru toate acestea, ei folosesc feronerie usi sticla de la producatori renumiti in domeniu.

La cerere, angajatii Glass & Fittings se deplaseaza nu doar in Brasov, acolo unde este sediul firmei, ci si in tara, pentru executarea lucrarilor contractate. Datorita calificarii acestora, manoperei ireprosabile si produselor de calitate superioara, numarul lucrarilor e intr-o crestere continua. De-a lungul timpului, printre clienti s-au aflat nu doar persoane fizice, ci si proprietari de spatii comerciale si birouri.

De ce sa colaborezi cu Glass & Fittings? Iata cateva motive:

– firma este specializata pe partea de compartimentare din sticla securizata;

– angajatii au experienta considerabila in domeniu;

– datorita profesionalismului, priceperii si flexibilitatii, toti clientii de pana acum au fost multumiti de serviciile Glass & Fittings;

– raspunde provocarilor lansate de clienti, fiind tot timpul la curent cu noutatile din domeniu;

– produsele utilizate pentru lucrari sunt furnizate de nume mari in domeniu etc.

Comanda feronerie usi sticla din oferta Glass & Fittings! Pretul accesibil si calitatea foarte buna te vor transforma intr-un client fidel al societatii mentionate.

Date de contact
Adresa: Sacele, str. Brazilor, nr. 1A
Telefon: 0728-053.649

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.