Fii ECO cu presele de balotat deseuri EkoLinea!

f180397169f3cdf7bba8be4aad5990dbDeseurile de toate tipurile ne ameninta din ce in ce mai mult mediul inconjurator si este extrem de important sa luam masuri cat mai eficiente in ceea ce priveste colectarea, transportul, reciclarea si eliminarea acestora. In acelasi timp, trebuie sa ne protejam cat mai mult sanatatea impotriva substantelor toxice si a reziduurilor periculoase, mai ales in momentul in care luam parte la procesul de eliminare /reciclare a deseurilor.

Transportul, dar si depozitarea deseurilor sunt doua probleme cu care se confrunta toate persoanele care lucreaza in domeniu, din cauza cantitatiilor mari de deseuri de care trebuie sa se ocupe in fiecare zi. Pentru a le facilita munca, firma EkoLinea le pune la dispozitie prese de balotat deseuri!

Ce sunt presele de balotat deseuri?

Presele de balotat deseuri sunt utilaje care au ca scop compactarea deseurilor, in asa fel incat acestea sa ocupe mult mai putin spatiu cand vine vorba de depozitare sau transport. Procesul presupune presarea deseurilor si transformarea acestora in baloti de diferite marimi si forme.

Presele de balotat deseuri EkoLinea

EkoLinea iti recomanda presele de balotat deseuri marca Parker, din Anglia, unul dintre cei mai apreciati producatori de pe piata de specialitate. Caracteristicile acestui model transforma presele de balotat deseuri Parker in alegerea ideala:

– controlul hidraulic al usilor;

– ciclul de presare automat;

– scoaterea automata a balotului;

– posibilitatea de reglare a lungimii balotului : 800 mm, 1000 mm, 1200 mm;

– camera de presare fabricata din otel.

Care sunt avantajele utilizarii unei prese de balotat?

Siguranta manevrarii deseurilor: un aspect foarte important al balotilor este imposibilitatea de a te rani in colturile ascutite sau marginile neslefuite (cum este cazul deseurilor din fier). In plus, deseurile de dimensiuni mari pot fi reduse la dimensiunile alese de tine, astfel incat sa le poti manevra singur si sa elimini riscurile pe care le presupune necoordonarea intre mai multe persoane.

Economisirea spatiului: luand in considerare cresterea cantitatii de deseuri pe zi ce trece, orice spatiu in plus ce poate fi utilizat pentru stocarea deseurilor este bine primit. Prin balotare, deseurile vor ocupa mult mai putin spatiu si vor putea fi aranjate intr-un mod ordonat; acest lucru va facilita atat manevrarea lor, cat si utilizarea spatiului intr-un mod cat mai eficient.

Facilitatea transportarii: baloturile de deseuri sunt mult mai usor de transportat decat deseurile de dimensiuni, forme si greutati diferite. Baloturile de deseuri sunt mult mai usor de incarcat si descarcat in masinile utilizate pentru transport. Mai mult decat atat, poti transporta mult mai multe deseuri intr-o singura livrare daca acestea sunt compactate in baloturi.

Firma Ekolinea iti ofera utilaje si echipamente utilizate in gestionarea  unei game variate de deseuri: solide, uscate sau umede, municipale, industriale, reciclabile sau nereciclabile. Poti apela la ajutorul nostru atat pentru a obtine utilaje pentru compactare, cat si utilaje pentru macinare, transfer, sortare sau reciclare. Echipamentele comercializate sunt produse in Uniunea Europeana, astfel incat indeplinesc toate normele impuse in domeniu. EkoLinea este colaboratorul unor producatori recunoscuti si apreciati, cum ar fi: Blik, Strautmann Umweltehnik, Abba Pressen etc.

Alege presele de balotat deseuri EkoLinea pentru a depune mai putine eforturi atunci cand vine vorba de salvarea lumii care ne inconjoara! Pentru a obtine mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de catre firma noastra, te invitam sa accesezi platforma web a companiei (www.ekolinea.ro), sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Ekolinea, date de contact:

SC. EKO LINEA IMPEX SRL

Calea Grivitei 238, Bl. C, Sc. D, Ap. 28.

Bucuresti, sector 1, 010766

Tel / Fax: 021 668 4128

office@ekolinea.ro

Vanzari: 0753 055 040 – Florin ARITON

Service: 0756 025 052 – Valentin FLOREA

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.