O firma constructii Prahova care iti ofera solutii integrale pentru un inceput de afacer prosper

firma constructii prahova

Visezi sa ai o casa, numai a ta, dar gandul ca va trebui sa cauti tu insuti echipe de lucratori pentru fiecare amenajare in parte, iti da frisoane si prinde un contur neplacut?

Iti doresti sa poti renova casa bunicilor, leaganul copilariei tale, si sa o poti reda copiilor tai la fel de frumoasa, dar drumurile pentru procurarea materialelor si supravegherea lucrarilor nu isi gasesc loc in programul tau?

Ai vrea sa-ti extinzi propria afacere, dar costurile chiriei iti inghit tot profitul si atunci e musai sa te gandesti la o hala de productie adaptata necesitatilor reale?

Iti trebuie un spatiu de birouri, nu foarte mare, dar aproape de o zona centrala si tocmai ai aflat ca se vinde in apropiere o mica bijuterie de casa de epoca pe care o si vezi reabilitata si purtand cu mandrie bannerul firmei tale?

Toate intrebarile izvorasc din realitate si pentru ca ziua nu are decat 24 de ore, raspunsul suntem noi, SC RIPLI SERV-CONSTRUCT SRL, firma de constructii Prahova, cu sediul in Barcanesti.

De ce o firma de constructii Prahova?

Pentru ca avem solutii integrate si servicii complete care ne permit sa va facem o oferta pentru o casa sau orice tip de constructie, la cheie sau la rosu.

Pentru ca avem echipe de specialisti care pot duce o constructie la nivelul dorit de dv. Iar cei care alcatuiesc echipa sunt instalatori cu experienta in lucrari de amenajari termice, hidro si sanitare, sunt electricieni autorizati si lucratori specializati in amenajari interioare si exterioare de orice tip.

Orice plan ai si orice investitie doresti sa faci, noi firma de constructii Prahova, pe nume intreg SC RIPLI SERV-CONSTRUCT SRL, cu sediul in Barcanesti, jud. Prahova, putem sa iti oferim o solutie, un pret si o perioada de executie a proiectului.

Si daca ne intrebi ce inseamna solutii integrate si servicii complete, atat pentru constructii industriale, constructii civile de dimensiuni mari tip hotel sau pensiune sau pentru cele de tip casa sau vila atunci iti vom raspunde prin prezentarea lucrarilor noastre, executate integral de firma noastra, folosind numai cu materiale de calitate pentru siguranta, durabilitate si estetica impecabila.

Firma de constructii Prahova care se recomanda prin profesionalism

SC RIPLI SERV-CONSTRUCT SRL, firma de constructii Prahova, poate executa constructii civile si industriale, constructii case pe zidarie portanta si constructii case pe cadre.

Managementul calitatii este baza intregii noastre activitati, in care includem respectarea normelor de siguranta si calitate ale constructiilor, a normelor de urbanism, precum si a normelor care privesc protectia mediului inconjurator.

Iata o parte din lucrarile pe care constructorii nostri le pot executa: montari placi gipscarton, aplicare gresie si faianta, montare parchet, lucrari de tamplarie PVC/AL, lucrari de gletuire si zugraveli, montat termosistem cu polistiren sau vata bazaltica, aplicare de tencuiala si tencuiala decorativa, montare pavele si borduri, imprejmuire gard, configurare alei si platforme, turnare sape, montare tavane casetate etc.

SC RIPLI SERV CONSTRUCT SRL, firma constructii Prahova, se recomanda si prin proiectele incheiate, care au fost onorate in toate obligatiile contractuale, adica termene si bugete, iar executia a respectat integral angajamentele de calitate.

Ne gasiti la telefon 0725 438 146.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.