Firma de inchirieri auto Otopeni Autorom Rent a Car

inchirieri auto Otopeni

 

Zilnic, in Romania peste 500 de turisti si persoane straine sunt in cautarea unor mijloace de transport prin intermediul carora sa isi poata desfasura activitatea, sau sa se poata deplasa prin tara fara a avea problemele clasice pe care trenul, metroul sau autobuzele le genereaza. Firma de inchirieri auto Otopeni Autorom Rent a Car ofera acest gen de servicii la cel mai mic tarif din tara, oferindu-va un intreg parc auto ce contine modele atat high-class, cat si urban sau chiar si all-tarrain. Practic de la Otopeni (unul din punctele noastre) puteti pleca direct in masina dorita spre aventura dumneavoastra.Serviciile noastre sunt adresate atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. In cadrul acestui articol dorim sa trasam cateva dintre conditiile de care trebuie sa tineti cont atunci cand doriti sa apelati la serviciile firmei de inchirieri auto Otopeni Autorom Rent a Car.

Conditiile pentru inchirieri auto Otopeni

In primul rand, dorim sa mentionam faptul ca dorim sa reducem gradul de birocratie la minim, asadar, nu vom solicita acte si certificate pe care nu le aveti la indemana, dorim sa venim in ajutorul dumneavoastra printr-un proces birocratic minim, dar care sa asigure cerintele de siguranta necesare, precum si garantiile de care noi avem nevoie.

Asadar, atunci cand doriti sa apelati la firma de inchirieri auto Otopeni Autorom Rent a Car tot ceea ce trebuie sa aveti la dumneavoastra este buletinul sau pasaportul, precum si un carnet de sofer recunoscut la nivel european. Pe langa acesta, va vom solicita si informatii  ce tin de metoda de plata cu card, (numarul cardului)  sau o cota de avans.

La firma de inchirieri auto Otopeni Autorom Rent a Car veti putea gasi, asa cum spuneam si mai devreme, orice tip de autoturism, incepand cu cele de oras, pana la limuzine, sau chiar si cele de teren. Despre utilitatea acestui serviciu putem spune doar ca prin noi veti obtine acea mobilitate si libertate de care aveti nevoie in calatoria dumneavoastra in interes de serviciu sau, de ce nu, pentru ca si-asa se apropie perioada sarbatorilor, in perioada de concediu.

Oferim servicii complete

Tot la noi, firma de inchirieri auto Otopeni Autorom Rent a Car veti putea opta pentru servicii auxiliare, cum ar fi un sofer personal. Acesta isi va oferi serviciile sale in regim standard (8h/5) dar, pentru solicitari speciale, acesta va va sta la dispozitie.

Pentru ca dorim sa va oferim servicii complete de asistenta dar si solutii complete prin care dumneavoastra sa va asigurati independenta, firma de inchirieri auto Otopeni Autorom Rent a Car include in mod automat in tariful practicat toate costurile ce tin de Rovigneta, dar si de ITP. Astfel, dumneavoastra veti avea libertate de miscare totala pe teritoriul tarii noastre. Pentru mai multe detalii va asteptam pe siteul nostru, www.rentcar-ro.eu pentru a afla mai multe despre conditiile dar si ofertele noastre. De asemenea, prima pagina a siteului va permite ca doar prin cateva click-uri sa va rezervati masina dorita. Alegeti mobilitatea, alegeti firma de inchirieri auto Otopeni Autorom Rent a Car !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.