Firma Iron & Steel Design da sens metalelor

Sunteti in cautarea unei comstructura metalica copertinapanii specializate in realizarea de constructii metalice? Vreti sa amplasati in cadrul terasei dumneavoastra o copertina pentru a va proteja de razele puternice ale soarelui? Foarte simplu. Imbinand raspunsul acestor doua intrebari rezulta un singur lucu: Copertinele pe structura metalica realizate de compania Iron & Steel Design .

Cu ce se ocupa compania Iron & Steel Design?

Firma Iron & Steel Design apare in 2007 pe piata romaneasca din dorinta de a crea ceva diferit in domeniul constructiilor. Prin munca, specialistii firmei au acumulat o vasta experienta, putand astfel garanta ca produsele metalice realizate de dumnealor se potrivesc oricaror tipuri de constructii, atat civile, cat si industriale.

Structurile metalice realizate de firma Iron & Steel Design sunt conforme cu standardele de calitate in domeniul constructiilor metalice, impuse la nivel european.

Specialistii firmei, cu ajutorul unor echipamente de ultima generatie, reusesc sa dea un sens metalelor, creand astfel piese si structuri metalice de foarte buna calitate, ce pot fi utilizate in foarte multe tipuri de aplicatii.

Iron & Steel Design pune la dispozitia dumneavoastra o echipa formata din oameni calificati in acest domeniu, cu experienta in executia si montarea confectiilor metalice, usilor A.L.A., confectiilor metalice din fier forjat, structurilor metalice din fier forjat si sudurilor autorizate ISCIR.

Practic, specialistii firmei, stapanesc arta prelucrarii fierului intr-o maniera ireprosabila, putand realiza aproape orice tip de obiect de natura metalica. Produsele oferite sunt in permanenta in pas cu progresul tehnic oferind clientilor tot ce este mai bun in materie de inovatie, siguranta si calitate.

Din gama variata de confectii metalice realizate de Iron & Steel Design fac parte si variantele de structuri metalice pentru copertine, realizate integral din fier forjat de inalta calitate, cu un continut ridicat de carbon, fapt ce confera durabilitate si rezistenta. Compania produce orice tip de confectii din fier, folosind o tehnologie de ultima generatie pentru crearea materialelor rezistente, solide si cu un aspect estetic placut.

Copertinele pot fi montate la intrarile in cladiri sau deasupra locurilor de asteptare la diferite oficii sau spatii comerciale. Aceste piese arhitecturale pot fi instalate la fel de bine si in cadrul teraselor, avand ca scop protejarea clientilor impotriva razelor solare. Structura metalica pentru copertina  este cea mai buna solutie de protectie pentru trecatori, pentru ca ofera rezistenta necesara la socuri mecanice puternice si la conditii meteorologice capricioase. Acestea sunt foarte rezistente impotriva coroziunii si sunt usor de montat, fiind necesar un timp foarte scurt.

Acestea pot fi montate pe placi curbe din sticla sau din diverse metale opace sau semi – transparente.

Prin profesionalism, seriozitate si promptitudine, compania Iron & Steel Design a reusit sa ocupe si sa se mentina in topul firmelor de profil de pe plan local, oferind structuri metalice la standarde foarte inalte de calitate.

Date de contact:structura metalica copertina

Denumirea firmei: Iron & Steel Design;

Numar de telefon: 0722 275 515.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi multe alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.