Flomir Prest-Solutii eficiente de decontaminare sol

decontaminare solPoluarea a fost, este si va ramane una din cele mai mari amenintari pentru intreaga lume. Anual, zeci de mii de hectare de terenuri agricole si silvice sunt poluate cu titei, reziduuri petroliere, produse rafinate si ape sarate. Rezultatul este unul ingrijorator iar urmarile pot fi iremediabile daca nu se actioneaza in timp util. Solutia? Decontaminare sol.

Daca esti in cautarea unei companii care sa-ti puna la dispozitie solutii optime pentru protectia mediului inconjurator, inclusiv servicii de decontaminare sol,raspunsul il gasesti la Flomir Prest, companie specializata in reciclarea deseurilor periculoase, si nu numai.

Flomir Prest dispune de toate resursele neceasre pentru o decontaminare sol rapida, fara repercursiuni asupra mediului sau a sanatatii umane. Echipa noastra formata doar din personal calificat, cu vasta experienta in domeniu, intervine prompt cu materiale de intalta calitate, astfel incat siguranta ta sa nu aiba de suferit.

In cadrul serviciului de decontaminare sol gasim rapid solutii pentru a limita pierderile si pentru a stopa aparitia de noi pericole. Fii responsabil cu tot ce te inconjoara si apeleaza la Flomir Prest pentru decontaminare sol.

Decontaminare sol-Fii responsabil cu mediul inconjurator!

Despre poluare si efectele ei s-a tot vorbit, subiectul fiind dezbatut intens de catre cei care inteleg cu adevarat importanta unui mediu curat, lispit de pericole. Cu toate acestea exista medii de lucru in care contaminarile cu deseuri sunt la ordinea zilei. De exemplu, zonele de exploatare petroliera, ce includ mari suprafete de terenuri, sunt afectate de scurgeri accidentale de substante chimice si hirocarburi, care odata infiltrate in sol devin adevarate ¨bombe cu ceas¨.

Exista numeroase metode de remediere in ceea ce priveste contaminarea solului, printre care: izolare hidraulica (puturi de extractie si injectie), bariere reactive sub forma de ecrane impermeabile cu porti de epurare, pomparea si epurarea la suprafata a apei poluate, tratarea in situ a zonei poluate, limitarea fizica a extinderii zonei poluate, si lista poate continua.

Indiferent de natura lor, tehnologiile de depoluare a solului constau in tratamente fizice si chimice asupra profilului de sol in scopul favorizarii si accelerarii proceselor de biodegradare a reziduurilor petroliere deversate.

Decontaminarea solului are la baza doua metode, si anume: decontaminare sol in-situ (nu sunt necesare activitati de excavare si mutare a solului), si decontaminare sol ex-situ (acest tip de decontaminare sol este posibil doar atunci cand pe sol nu exista contructii, astfel incat sa se poata interveni prin metode adecvate).

Dupa aplicarea tehnologiilor de decontaminare sol este necesara si o stricta monitorizare, care sa previna reaparitia problemelor de ordin poluant.

Cauti o firma specializata in servicii de decontaminare sol? Flomir Prest!

Pentru ca tu sa ai garantia unei interventii prompte cu tehnologii de ultima ora menite sa elimine/limiteze efectul infiltratiilor cu hidrocarburi la nivelul solului, apeleaza la Flomir Prest. Executam lucrari de decontaminare sol prin metode moderne si la tarife competitive.

Flomir Prest te ajuta sa reduci considerabil poluarea solului si inclusiv, a apei freatice, atat prin decontaminare sol in-situ, cat si prin decontaminare sol ex-situ. In interventiile noastre includem toate masurile de preventie si inchidem  traficul in zona afectata. Metodele folosite variaza in functie de gravitatia infestarii.

Pentru a te bucura de servicii optime de decontaminare sol, acceseaza pagina noastra de internet si contacteza-ne.

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.