Flomir Prest – Vei respira un aer curat!

Reciclare-deseuri-periculoase-lmktdDeseurile sunt acele resturi materiale rezultate dintr-un proces tehnologic de realizare a unui anumit produs, care nu mai pot fi valorificate direct in realizarea produsului respectiv. Acestea pot fi substante, materiale, obiecte, resturi de materii prime provenite din activitatile economice, menajere si de consum. Majoritatea activitatilor umane reprezinta si surse de producere de deseuri. Deseurile periculoase sunt acelea care prezinta un pericol pentru sanatatea populatiei si a mediului inconjurator. Din acestea fac parte deseurile toxice si inflamabile, explozive, corozive, infectioase si altele. Flomir Prest ofera servicii de reciclare a deseurilor periculoase atat in favoarea mediului ambient, cat si in favoarea ta. Este esential sa traim intr-un mediu sanatos si sa respiram un aer curat, de aceea fiecare dintre noi trebuie sa constientizeze cat de important este mediul in care traim, sa ia initiativa si sa faca ceva in folosul acestuia.

Una dintre principalele probleme cu care se confrunta Romania reprezinta colectarea si reciclarea necorespunzatoare a deseurilor periculoase. Substantele nocive, care nu sunt biodegradabile, au un efect devastator asupra mediului inconjurator, si implicit asupra noastra. Acest punct a dus la intocmirea unor legi care obliga agentii comerciali sa colecteze deseurile periculoase intr-un mod sigur si eficient, iar una dintre firmele care te poate ajuta sa realizezi acest lucru este Flomir Prest. Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la echipa companiei, care se va ocupa de tot ce inseamna colectare, transport si reciclare a deseurilor periculoase. Compania dispune de echipamente si utilaje specifice acestei operatiuni, raspunzand prompt oricarei solicitari venita in acest sens. Din categoria deseurilor periculoase se numara uleiurile uzate, slamurile cu continut de hidrocarburi si namolurile cu continut de hidrocarburi. Uleiurile uzate sunt substantele rezultate in urma proceselor specifice diferitelor industrii, cum ar fi cea auto sau constructoare de masini, unde sunt obtinute ca urmare a expunerii unor temperaturi ridicate, sau industria alimentara. Natura starii de agregare in care se regaseste namolul, si anume nici lichida, dar nici solida reprezinta o adevarata problema pentru agentii comerciali care produc astfel de deseuri, in urma unor procedee si operatiuni specifice industriei in care activeaza. Slamul este acel amestec care provine in urma prelucrarii de minereuri, carbuni etc. Daca nu sunt colectate intr-un mod eficient, slamurile pot dauna mediului inconjurator, si implicit sanatatii noastre.

Cu sediul in Ploiesti, firma Flomir Prest este o companie care doreste protejarea mediului inconjurator, care este constienta de importanta acestuia si de impactul pe care il are asupra sanatatii noastre. Flomir Prest ofera solutii complete de gestionare a deseurilor, fie umede sau uscate, de aceea s-a specializat si in colectarea de uleiuri uzate, precum si slamuri si namoluri industriale, ce au in componenta un nivel ridicat de hidrocarburi. De asemenea, transportul deseurilor este asigurat tot de catre companie, prin recipiente speciale de stocare.

Pentru mai multe informatii despre aceste servicii, precum si pentru a beneficia de serviciile oferite, acceseaza pagina de internet a companiei Flomir Prest sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei. Pune pret pe un mediu inconjurator curat si pe sanatatea ta si solicita serviciile de reciclare a deseurilor periculoase oferite de Flomir Prest.

Datele de contact ale firmei Flormir Prest

Adresa firmei: Str. Baraoltului, Nr. 11, Ploiesti

Telefon: 0724 562 380

Email: flomirprest@yahoo.com

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.