Focare seminee Weekend, confort la superlativ!

focare semineeAcum cand sezonul rece sta sa inceapa, este bine sa te gandesti din timp la cum o sa-ti incalzesti caminul. Daca te-ai saturat de soba inestetica sau daca esti nemultumit de randamentul centralei termice, exista o solutie menita sa-ti ofere atat confortul in locuinta, cat si un mare plus la capitolul estetic: semineul. In cazul in care te-ai gandit deja la aceasta varianta de incalzire, este recomandat sa-ti orientezi intreaga atentie spre alegerea corecta a focarelor de seminee.

Cu o experienta de aproape 20 de ani in comercializarea semineelor, sobelor si pieselor componente, compania Weekend iti pune la dispozitie o gama completa de focare seminee marca Ferlux, cu puteri de functionare cuprinse intre 10-14 KW, pentru arderea de lemne. Modelele comercializate sunt create pentru a fi incastrate in perete, fiind disponibile in mai multe forme (prismatice, plane, curbe, de tip bloc sau de tip caseta) si dimensiuni, in functie de necesitati.

Oferta Weekend include modele inovatoare de focare seminee obtinute in urma celor mai noi tehnologii de turnare si finisare din domeniu. Focarele marca Ferlux te vor convinge nu doar prin randamentul maxim, ci si printr-un design rafinat, ideal atat interioarelor rustice, cat si celor moderne. Pe scurt, compania Weekend, prin focare seminee,  iti propune o solutie 2 in 1: caldura si eleganta!

Focare seminee – Confort, caldura si design rafinat!

Considerate accesorii demne de casele luxoase, semineele sunt o alternativa la indemana oricui doreste sa investeasca intr-o modalitate eficienta si estetica de incalzire. Daca pana nu demult semineele erau elemente exclusiviste, astazi tot mai multe case aleg sa le dedice locul cuvenit. Construirea unui semineu nu poate aduce decat beneficii, fie ca este vorba de puteri mari de incalzire, ori de un plus la capitolul amenajare cu stil.

Daca proiectul tau de viitor include si construirea unui semineu, tot ceea ce trebuie sa faci pentru ca investitia sa-si merite banii, este sa alegi corect focarul pentru semineu. Motivul? De calitatea si constructia focarului depinde functionarea in conditii optime a intregului sistem de incalzire.

Ultimele inovatii in domeniu au adus in prim-plan focare seminee confectionate dupa cele mai stricte exigente, cu linii precise, finisaje perfecte si performante greu de egalat. Materialele de baza sunt tratate special pentru rezistenta la temperaturi extreme, iar aspectul estetic este imbunatatit printr-un design simplu, dar cu prestanta. Astfel, frumusetea flacarilor din semineu este deosebita. Un camin incalzit de semineu are o caldura aparte si o atmosfera cu adevarat confortabila.

Weekend – Focare seminee marca Felux, la preturi competitive

Daca esti in cautarea unui furnizor de focare seminee, apeleaza la Weekend si bucura-te de ofertele personalizate. Din cadrul catalogului nostru de produse poti opta pentru zeci de modele de focare seminee, cu performante ridicate si design unic. Acestea sunt usor de adaptat in orice spatiu, usor de instalat si in plus, nu necesita intretinere suplimentara.

Semineele comercializate poarta marca unuia dintre cei mai importanti producatori in domeniu: Felux. Modelele de focare seminee Felux se remarca printr-un randament crescut (dubla combustie), dar si prin calitatea detaliilor: clapeta de reglare tiraj, priza de aer din exterior, sticla termorezistenta, usa clasica sau dubla, etc.

Mai mult, focarele de seminee puse la dispozitie de compania Weekend, ofera siguranta in exploatare si consum optimizat. Pentru informatii suplimentare si pentru a achizitiona focare seminee la preturi avantajoase, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.