Foie gras de gasca

Multi dintre noi ne gandim ca atata cat cat denumirea este in limba franceza, foie gras provine din Franta, insa de fapt nu este asa. La inceput, in secolul al XXV-lea i.Hr, egiptenii au fost primii care au descoperit ca ficatul de gasca care este supraalimentata are un gust aparte si o aroma unica. Din Egipt, practica supraalimentarii gastelor pentru a obtine ficatul gras atat de delicios, s-a raspandit si in zona Mediteranei. Cu toate astea ideea de fel de mancare preparat corespunzator, apartine romanilor. Dupa ce Imperiul Roman a cazut in partea vestica a Europei, foie grasde gasca a intrat intr-o perioada de umbra si abia dupa cateva secole a fost redescoperit. In prezent, tara care produce cea mai mare cantitate de foie gras este Franta; se produce atat foie gras de gasca, cat si foie gras de rata. Printre tarile care mai produc foie gras de gasca si de rata se numara: Ungaria, Bulgaria, Spania, China, Statele Unite ale Americii etc. In ceea ce priveste consumul, cel european reprezinta peste 90% din cel mondial.

De unde puteti sa cumparati foie gras de gasca?

Asa cum se stie, fie ca ne referim la foie gras de gasca, fie la foie gras de rata, acestea sunt produse destinate restaurantelor de lux sau firmelor de catering a caror clienti sunt foarte pretentiosi si doresc sa manance doar produse exclusiviste. Tocmai de aceea, cumpararea de foie gras de gasca nu trebuie facuta de la orice firma, ci doar de la una de incredere. In acest sens, cel mai indicat este sa va adresati firmei Euro Indal. Aceasta companie, cu sediul in Capitala este una cunoscuta si foarte apreciata de proprietarii restaurantelor de lux, care colaboreaza de multi ani pentru un succes garantat al afacerii lor. Printre produsele pe care le gasiti in oferta acestei firme se numara: foie gras de gasca, foie gras de rata, confit de canard, carne ce porc de Mangalita, carne de prepelita etc. Preturile la care puteti sa cumparati foie gras de gasca sunt foarte accesibile, iar conditiile de ambalare respecta toate normele in vigoare. Foie gras de gasca are un gust diferit de cel de rata, o culoare albicioasa si sta la baza unor preparate deosebite, care pot se servesc mai ales la ocazii speciale, la mese festive sau la sarbatori, mai ales de Craciun.

Colaborati cu firma Euro Indal, daca aveti nevoie de foie gras de gasca

Aceasta companie bucuresteana va ofere cele mai bune preturi si produse de inalta calitate, in care puteti avea incredere. Nu trebuie sa mai cautati foie gras de gasca la alte firme, deoarece Euro Indal va poate fi de folos in acest sens. Pentru a lua legatura cu angajatii sai, aveti trei posibilitati: fie ii contactati prin telefon, fie prin e-mail sau fax. Cei care sunt interesati sa afle mai multe despre produsele firmei, pot sa acceseze site-ul foie-gras.ro. Euro Indal va asteapta si la sediul din strada Dimitrie Racovita, nr 18 din sectorul 2. Cumparati acum foie gras de gasca si bucurati-va de oferta avantajoasa a acestei firme.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.