Folie auto Llumar – beneficii

folii auto llumar

Aplicarea profesionala a tipului de folie auto Llumar pe geamurile autoturismului aduce cu sine numeroase beneficii, de la protectia solara pana la asigurarea intimitatii, atingand chiar si sfera sigurantei si protectiei personale. Nu este de neglijat nici aspectul estetic pe care oricine si-l poate adapta la propriul stil, gratie unui amplu catalog de folii, toate omologate si conforme cu legislatia in vigoare si care se gasesc in centrele de specialitate, unde pot fi si instalate.

Folie auto Llumar – bariera pentru privirile indiscrete

O astfel de pelicula aplicata pe geamul masinii reprezinta o adevarata bariera pentru privirile indiscrete, contribuind la crearea unei atmosfere de intimitate inauntrul automobilului. Este in acelasi timp o metoda pentru ca bunurile de valoare sau obiectele din masina sa nu atraga atentia posibililor infractori, care ar dori sa si le insuseasca. Obiectele vor fi astfel protejate si nu vor fi expuse privirilor tuturor. In plus, faptul ca este disponibila intr-o varietate destul de mare, interiorul poate fi aranjat in conformitate cu gustul celui care utilizeaza masina, in ceea ce priveste culoarea sau gradul de luminozitate. Exista modele de folie auto Llumar care poate filtra pana la 95% din lumina, astfel incat nimeni nu va putea vedea inauntru. Orice calatorie devine mai sigura si mai placuta, cu o masina care are aplicate pe geamurile ei o astfel de pelicula.

Rezistenta tipului de folie auto Llumar

Deoarece este fabricata din polistiren care are o rezistenta foarte ridicata, un astfel de film atasat pe ferestre va face dintr-un vehicul unul mult mai sigur. In cazul spargerii geamului, nu vor mai tasni mii de aschii de sticla in toate partile, in masina, riscand sa distruga tapiteria sau alte bunuri materiale si sa raneasca grav persoanele aflate acolo. Pelicula, aplicata pe interior, va retine aceste cioburi, care nu vor mai ajunge astfel sa raneasca pasagerii sau sa distruga interiorul masinii.

Confort in masina cu sistemul de folie auto Llumar

Poate cea mai importanta caracteristica a unui autovehicul care este dotat cu acest sistem pe geamurile sale este faptul ca, in timpul verii, pasagerii nu mai sunt obligati sa calatoreasca in acea atmosfera de cuptor, inabusitoare, creata de caldura provenita din razele de soare. Confortul termic este net imbunatatit, iar aparatul de aer conditionat aproape ca nici nu mai trebuie pornit. Razele ultraviolete sunt oprite aproape complet de aceasta folie foarte rezistenta la ele. Stiind pericolul la care sunt supuse persoanele expuse timp indelungat la UV, se poate spune cu certitudine ca aceasta folie auto Llumar, contribuie la scaderea numarului de cazuri de pacienti cu cancer de piele sau cu alte afectiuni produse de razele solare.

Trebuie precizat ca vizibilitatea celui aflat la volan nu este restrictionata in nici un fel de pelicula fixata pe geamuri, nici pe timpul zilei si nici pe timpul noptii, dimpotriva, acest sistem diminueaza lumina puternica si orbitoare a farurilor celorlalte masini din trafic, incat soferul nu mai simte acea senzatie de orbire, iar razele soarelui nu-i mai afecteaza vizibilitatea prin reflexiile produse de ele in mod obisnuit.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.