Folii carbon de la Total Sign!

Decorarea autovehiculelor sau a altor tipuri de suprafete cu folii carbon este o alegere pe care o fac multe persoane avand in vedere caracteristicile acestora. Daca sunteti in cautarea unor astfel de produse, compania Total Sign va ajuta sa le alegeti pe cele care sa corespunda cerintelor voastre.

Ce sunt folii carbon?

Foliile de carbon sunt folii adezive din PVC ce se pot aplica pe diverse suprafete cu scopuri diferite: de infrumusetare, de mascare a unor defecte, de protectie, s.a.

Caracteristici folii carbon

Aceste folii pot avea diferite grosimi, in functie de necesitati. Au o stabilitate dimensionala remarcabila si sunt foarte usor de aplicat. Suprafata foliilor poate fi lucioasa, luciu care se pastreaza chiar si in urma unui stres mecanic. Adezivul este permanent, transparent, repozitionabil si poliacrilic pe baza de solvent. Se pot livra in role cu diferite lungimi si latimi. Exista posibilitatea de a fi chiar si imprimate serigrafic sau cu printere de format mare ce utilizeaza cerneluri pe baza de solvent. Paleta coloristica este una variata si cuprinde culori ca: alb, negru, maro, antracit, transparent, gri argintiu, etc.

Avantaje folii carbon

 • Foliile carbon pe care le oferim spre vanzare au o durabilitate foarte mare in exterior, putand fi folosite o lunga perioada de timp fara ca aspectul lor sa se deterioreze.
 • Pot decora chiar si portiunile cu denivelari ale masinilor sau cele greu de decorat cu alte folii (oglinzi, bare, praguri, etc.).
 • Sunt usor de aplicat si de indepartat
 • Nu formeaza bule de aer
 • Sunt rezistente la temperaturi variabile (scazute sau ridicate)
 • Sunt rezistente la zgarieturi si la razele UV
 • Adezivul nu afecteaza vopseaua masinii sau celelalte suprafete pe care sunt aplicate, indiferent de materialul din care sunt confectionate (metal, tabla, lemn, plastic, etc.)
 • Adezivul este unul foarte puternic, asigurand lipire optima
 • Protejeaza vopseaua initiala
 • Nu isi modifica dimensiunea in timp (nu se strange, nu se increteste)
 • Are un aspect estetic deosebit

Despre Total Sign

folii carbonCompania ieseana Total Sign are ca obiect principal de activitate importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara: autocolante, module led, benzi cu led, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara, materiale de steag, folii magnetice, folii antiefractie, folii personalizare tricouri, placi PVC, folii carbon, folii reflectorizante, plexiglas, s.a.

Pentru a vizualiza oferta completa de produse si servicii, va invitam sa accesati pagina de internet a companiei noastre- totalsign.ro-, iar daca doriti achizitionarea unora dintre ele, va rugam sa ne contactati. Echipa noastra va va raspunde cu promptitudine si eficienta oricarei intrebari, reusind sa va clarifice anumite aspecte de interes.

De ce Total Sign?

Alegandu-ne ca si furnizor de produse si servicii, aveti garantia calitatii acestora si a unei colaborari fructuoase bazata pe seriozitate, eficienta, rapiditate, profesionalism, flexibilitate, respect, incredere si comunicare. Misiunea noastra este aceea de a obtine satisfactia clientilor nostri atat prin calitatea produselor si serviciilor oferite, cat si prin preturile avantajoase pe care le practicam. Tinem cont de dorintele voastre si le transpunem in realitate! Va asteptam!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.