Formatie pentru nunta

formatii nunta

Nunta este cel mai important moment din viata unui cuplu. Aceasta marcheaza mirelui si miresei in randul celor casatoriti. Acset moment este asteptat cu nerabdare, in special de mirese. De aceea este necesar ca nunta sa fie o petrecere minunata si de care sa va amintiti cu drag mereu.

Simona Tone va pune la dispozitie o formatie pentru nunta cu o vasta experienta in acest domeniu si care stie sa faca atmosfera.

Formatie pentru nunta – de la programe artistice minunate la un adevarat spectacol

Ridicati-va nunta la nivelul unui adevarat spectacol optand pentru aceasta formatie pentru nunta! Va punem la dispozitie o multime de programe artistice care va vor incanta invitatii.

Muzica este un factor deosebit de important atunci cand organizati o nunta, pentru ca aceasta va poate transforma petrecerea in ceva minunat sau intr-un adevarat fiasco. Nu va doriti ca petrecerea dumneavoastra sa fie un nereusita si nici noi nu dorim acest lucru, de aceea venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o multime de programe artistice senzationale.

Daca doriti ca aceasta formatie pentru nunta sa va incante la petrecere, va punem la dispozitie o orchestra in componenta careia intra solista de muzica populara Simona Tone, un solist care va interpreta muzica usoara internationala si romaneasca, precum si un acordeonist, un violonist, un clarinet si o orga.

Daca dumneavoastra si / sau invitatii de la nunta sunt mari amatori de muzica folclorica, sugestia noastra este sa optati pentru taraful pe care vi-l punem la dispozitie. In acest sens, solista de muzica populara, folclorica si lautareasca Sinoma Tone va ridica invitatii la dans, un interpret de muzica usoara ii va incanta pe acestia cu hituri internationale si romanesti si toate acestea se vor desfasura in acorduri de vioara, acordeon, clarinet, contrabas, orga si tambal.

Deasemenea, pentru a face din petrecerea nuntii dumneavoastra un adevarat spectacol, aceasta formatie pentru nunta va pune la dispozitii diverse efecte speciale. Astfel, puteti opta pentru minunatele jocuri de lumini si lasere de care dispunem, precum si de o masina de fum, care este ideala pentru primul dans al mirelui si al miresei. Acesta va va face sa pereti ca plutiti pe un nor si va face ca dansul sa fie cu totul si cu totul special.

Pe langa asta, dispunem de un sistem de sonorizare profesional si modern, potrivit pentru orice tip de sala.

Formatie pentru nunta – revino la traditie

Optional, aceasta formatie pentru nunta va pune la dispozitie danasatori profesinosti care vor sustine adevarate spectacole de muzica populara.

Deasemenea, in cazul in care evenimentul nuntii dumneavoastra va avea loc intr-o zi de duminica, veti beneficia de un acordeonist pentru obicei.

Aceasta formatie pentru nunta iubeste traditiile romanesti si doresc perpetuarea acestora, de aceea vin in intampinarea dumneavoastra cu programe folclorice deosebite pentru a va indemna sa reveniti la traditie. Daca nu sunt perpetuate, aceste traditii se pierd si e pacat, pentru ca sunt deosebite si merita sa tinem cont de ele.

Daca doriti o nunta ca in povesti, cu programe artcistice deosebite si efecte speciale senzationale, alegeti ca aceasta formatie pentru nunta sa va cante si incante la petrecere.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.