Free Style – siguranta si protectia piscinei tale!

Vrei sa te bucuri de confortul si relaxarea pe care ti le ofera piscina ta timp mai indelungat? Nu-ti doresti sa-ti schimbi apa din piscina mult mai rar si sa faci in acelasi timp si economii substantiale? Te-ai gandit sa-ti iei toate masurile pentru a evita producerea oricaror incidente in jurul piscinei? Free Style din Iasi este atunci partenerul de care ai nevoie!

Cu experienta in domeniu, compania Free Style iti ofera tot sprijinul de care ai nevoie, punandu-ti la dispozitie servicii profesionale de acoperiri piscine, realizate cu tehnologii de ultima generatie.free style

Cu design special, din materiale de calitate ridicata, rezistente si durabile, acoperirile de piscine sunt realizate de echipe de lucru bine pregatite in domeniu, la cele mai mici preturi de pe piata.

Doar cand iti vei acoperi piscina vei intelege de ce ai facut o adevarata afacere! Apa se pastreaza mai curata o lunga perioada de timp, valoarea facturii scade considerabil, iar zona din jurul piscinei este mult mai protejata.

Compania Free Style stie sa se adapteze tuturor gusturilor si cerintelor, motiv pentru care oferta sa este una variata, firma punandu-va la dispozitie trei variante de acoperiri: Klassik, Casablanca si Dallas.

Klasik Excellence  este una dintre variantele de acoperiri piscine pe care vi le ofera Free Style, aceasta fiind preferata de cei mai multi dintre clienti. La cerere, acoperirea se livreaza cu profilele vopsite in lemn decor, aceasta avand doua intrari (frontala si laterala) si un sistem de culisare pe sine ,,low profile”.

Peretii Klasik Excellence sunt realizati o treime din policarbonat celular de 8 mm si doua treimi din plexiglas transparent de 4 mm.

Varianta constructiva aleasa de Free Style implica tratarea de suprafata a constructiei Decor lemn, sinele extrajoase fiind si ele tratate cu ELOX. Acoperirea se realizeaza din aliaj nobil de aluminiu AlMgSi, cu trei profile portante pe un modul, peretele frontal demontabil fiind si el tot din policarbonat.  In plus, acoperirea are in dotare o usa cu balamale pe dreapta in peretele frontal si o usa in lateral, distanta axiala dintre sine fiind de 70 mm, iar dimensiunea profilelor de 35 × 50 mm.

Acoperisul Klasik Excellence este realizat din policarbonat celular transparent cu tratare NO DROP, materialul de acoperire al peretilor lateriali si frontali fiind din sticla organica cu grosimea de 4 mm. Intrarea in acest tip de acoperire se face din partea laterala, prin cel mai mare modul, aceasta fiind dotata cu broasca de siguranta si cheia aferenta.

Klasik Excellence este noul tip de acoperire pentru piscina din preferata serie Klasik, promovata de compania Free Style. Executata in varianta lux, acoperirea este astfel construita incat rezista tuturor conditiilor climaterice nefavorabile, in dotarea standard specialistii incluzand:Free style 1

  • Tratarea de suprafata a profilelor in nuanta DECOR LEMN
  • Linii cu sine extrajoase ELEGANCE
  • Doua intrari in acoperire

Rezistente, durabile, estetice, functionale, acoperirile piscinelor realizate de compania Free Style sunt garantate si executate la cele mai mici preturi de pe piata.

Alege colaborarea cu un partener priceput si serios, alege compania Free Style din Iasi !

Free Style – protectia si siguranta piscinei tale !

Contact :

Judeţ: Iași
Localitate: Ciurea
Adresa: Str. St. Cortez nr. 30, sat Hlincea
Telefon: 0740 066 835 | 0744 353 539

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, astfel beneficiind de reducere de pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.