Freza de zapada o unealta indispensabila

freza-de-zapada

 

Ce se intampla daca in miezul iernii, dupa zile intregi de ninsoare, nametii ti-au acoperit curtea pana la nivelul ferestrelor? Desigur, pui mana pe lopata si faci partie. Asta insa inseamna ore intregi de munca, afara in ger si s-ar putea sa te alegi la sfarsitul zilei cu o raceala grozava care sa te tintuiasca la pat pentru o perioada.

Din fericire, exista o solutie foarte simpla, care presupune un efort mult mai mic si o perioada de timp cu mult redusa pentru a inlatura zapada din curte si de pe caile de acces. Aceasta este de freza de zapada.

Freza de zapada face ca lopata sa devina istorie

Ca sa cureti drumul de acces la magazinul tau, zapada de pe trotuar sau din curte, o freza de zapada este alegerea optima. Timpul necesar pentru a realiza toate acestea este atat de mic incat nametii dispar ca si cum nici nu ar fi fost. Manevrabilitatea ei este simpla, asta si datorita dimensiunilor reduse si a greutatii relativ mici. Nivelul de zgomot nu este chiar deranjant, iar efortul depus in manuirea ei este mai degraba un exercitiu de mentinere a tonusului. Gata cu orele de dat la lopata, in ger, cu eforturi mari si rezultate nu intotdeauna pe masura muncii depuse.

O freza de zapada  la pret redus oferitea de magazinul online Agromoto.ro a devenit acum indispensabila, mai ales daca locuiesti la casa sau ai o locatie in care iti desfasori o afacere sau un magazin unde vadul comercial e important si interesul tau este ca in orice moment clientii sa aiba acces. Cu atat mai mult cu cat iernile la noi, mai ales in ultimii ani, sunt geroase si de multe ori se produc inzapeziri care dureaza zile intregi, uneori si saptamani.

Care sunt tipurile de freze de zapada?

Frezele de zapada sunt clasificate si in functie de tipul de motor: termic sau electric. Unele se deplaseaza pe senile, iar altele pe roti. Si din punct de vedere al design-ului frezele se pot clasifica:  cu o singura treapta, de dimensiuni mici, prevazuta cu un dispozitiv care mai intai ridica zapada, dupa care o arunca, si cea cu doua trepte, de dimensiuni mai mari, care poate deszapezi si un teren accidentat.

Cum aleg freza de zapada potrivita pentru curtea mea

Daca ai doar o curte mica si mai trebuie sa deszapezesti eventual trotuarul din fata portii, atunci cand vrei sa achizitionezi o freza de zapada e bine sa alegi una mica pe site-ul nostru www.agromoto.ro , cu o singura treapta, asupra careia se actioneaza prin impingere si care se deplaseaza pe roti. Nu este necesar sa ocupi spatiul cu o freza de dimensiuni mari, greoaie, care in loc sa iti usureze munca, mai mult te incurca. Asta nu inseamna ca frezele mari nu sunt utile, doar ca inainte de a cumpara o asemnea unealta trebuie sa stii exact la ce o vei folosi.

Daca ai o suprafata mai larga de deszapezit, cu siguranta ca o freza de dimensiuni mai mari este preferabila, in plus, daca terenul este accidentat, trebuie sa te orientezi spre o freza care se deplaseaza pe senile.

Oricare freza ai alege, isi va indeplini cu mult succes functia pentru care a fost conceputa.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.