Furaje pentru pui – sanatatea carnii pe care o consuman contribuie la sanatatea proprie

furaje pentru pui

Vital best nutrition este o firma care promoveaza nutritia corecta a animalelor. O nutritie corecta a animalelor inseamna calitatea superioara a carnii. Si o calitate superioara a carnii inseamna o nutritie alimentara corecta a omului, a fiecaruia dintre noi. O parte a activitatilor firmei se ocupa de furajarea corecta si sanatoasa a pasarilor. A creste pui inseamna pentru Vital best nutrition a se asigura de o dezvoltare corecta a acestora, in conformitate cu conditiile de viata necesare. Se urmareste pastrarea unui mediu sanatos de intretinere a pasarilor. Puii si furajele pentru pui sunt aduse in Ungaria.

Cea mai buna calitate la cel mai bun pret al furajelor pentru pui

Unul din scopurile principale ale firmei este acela de furajare corecta si sanatoasa. Furajele pentru pui Vital sunt sigure din punct de vedere microbiologic, sunt constatate calitativ si sanatoase compozitional. Furajele vital nu contin elemente ce ar putea dauna animalelor sau omului, ele sunt alcatuite din componente vegetale, fara hormoni de crestere sau substante nocive.

Furajele sunt aduse din Ungaria deoarece conditiile de lucru de acolo indeplinesc cerintele si standardele pentru o crestere optima in gospodarie. Astfel, furajele pentru pui importate sunt in cea mai buna conditie cu putinta.

Preturile sunt relevante pentru calitatea produselor. Raportul pret-calitate este relevant domeniului de activitate si serviciilor oferite.

Carnea de pui rezultata in urma hranirii cu furaje de pui

Furajele pentru pui dau o carne foarte buna la gust, corespunzatoare alimentatiei corecte a omului. Carnea este de o culoare placuta, ce indeamna la consum.

Magazinele Vital dispun de furaje specifice fiecarei categorii de varsta a animalelor.

De asemenea, in magazin puteti beneficia de consultanta gratuita in ceea ce priveste cresterea animalelor, si puteti lua acasa o serie de materiale informative privitoare la acest aspect.

Cu alte cuvinte, nu numai ca firma va pune la dispozitie atat furaje pentru animale, animale sanatoase, cat va si invata cum sa aveti dvs insusi grija de hrana si animalele din gospodarie.

Cum pot comanda furaje pentru pui?

Pentru a comanda furaje pentru pui ne puteti contacta telefonic sau on-line, prin intermediul unui formular standard care este afisat la sectiunea “contact” a site-ului oficial. Metoda este una simpla, astfel incat sa fie deprinsa usor in cazul unor comezi frecvente. De asemenea, programul este afisat la aceeasi sectiune, pentru ca fiecarui posibil client sa ii fie usor sa gestioneze situatia de cumparare.

Dintotdeauna au existat probleme cu privire la alimentatia omului. Este foarte clar ca trebuie sa fim extraordinar de atenti la ce mancam. Pentru ca in general carnea reprezinta unul dintre alimentele principale ale fiecaruia dintre noi, trebuie sa avem grija nu numai la carnea pe care o consumam, ci si la animalele de la care provine acest tip de hrana. A avea grija de sanatatea noastra inseamna si a avea grija de sanatatea animalelor de la care provin materiile prime pe care le consumam. Si ce mai buna modaliatate de a avea grija de animale decat prin a le asigura un trai si o hrana optima? Furajele pentru pui se incadreaza in aceasta categorie.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.