Furtunuri aer din PVC de la Geman Invest

Pentru aplicatii industriale dintre cele mai diverse, de la transportarea apei si a aerului pana la transportarea lichidelor si a pulberilor alimentare, furtunuri aer sunt absolut indispensabile. Tocmai datorita faptului ca sunt supuse unui proces continuu de uzura, dar si temperaturilor extreme – foarte scazute sau foarte ridicate – si conditiilor meteo nefavorabile, aceste furtunuri trebuie sa prezinte o rezistenta deosebita, sa fie flexibile si sa-ti ofere varietate in alegere.

Cum calitatea trebuie sa primeze in luarea deciziei, furtunuri aer de la Geman Invest din Bistrita sunt exact produsele de care si tu ai nevoie pentru afacerea ta. Descopera chiar acum oferta Geman Invest si bucura-te de numeroasele avantaje puse la dispozitia ta!

Ce sunt furtunuri aer realizate din PVC?

 

Furtunuri aer din PVC de la Geman InvestFurtunuri aer sunt furtunuri industriale si se folosesc pentru a transporta rapid si eficient lichide dintre cele mai diferite catre subansamblurile masinilor unelte, catre dispozitivele de comanda, elementele de actionare sau catre valve.

Practice, aceste furtunuri de aer comprimat se adapteaza la perfectie oricarui tip de aplicatie industriala avand o flexibilitate ridicata si un invelis extern cu o suprafata neteda si rezistenta la contaminare, calitati ce sporesc utilitatea furtunurilor de aer in viata de zi cu zi.

De regula se folosesc 3 straturi de PVC pentru realizarea acestor furtunuri de aer si sunt adesea consolidate cu o insertie realizata dintr-un material textil foarte rezistent. Producatorii nu uita nici de straturile exterioare care si ele trebuie sa fie de o rezistenta aparte, inclusiv la temperaturi scazute, si, totodata, sa prezinte si flexibilitate.

Avantaje furtunuri aer realizate din PVC

 

Furtunuri aer din PVC de la Geman Invest1Furtunuri aer din PVC este un model special si prezinta urmatoarele calitati:

1. Este multifunctional, adica se poate intrebuinta atat pentru transportarea apei, cat si pentru transportarea aerului, a lichidelor alimentare, a fainurilor, a pulberilor alimentare, dar si a unor substante chimice;

2. Este foarte flexibil deoarece are la baza un PVC de o flexibilitate ridicata;

3. Este foarte rezistent la vacuum si presiune;

4. Prezinta rezistenta ridicata la materialele abrazive fiind ideal pentru produse precum faina, granulele alimentare, pulberile alimentare, peleti, grau sau cereale;

5. Calitate alimentara;

6. Are incorporat un fir antistatic care previne descarcarile electrostatice;

7. Diametrele disponibile sunt dintre cele mai diverse, diametre standard sau realizate la comanda;

8. Presiunea de lucru la care pot fi utilizate aceste furtunuri aer variaza in functie de necesitati;

9. Este de foarte buna calitate;

10. Este un produs nontoxic;

11. Temperatura de lucru variaza de la – 40 de grade Celsius pana la + 70 de grade Celsius;

12. Se poate intrebuinta in constructii, in mine, pentru conditii grele de lucru, pentru ape industriale, se foloseste pentru garaje si ateliere, pentru camioane si remorci, pentru scule pneumatice sau utilizari casnice;

13. Rezista chiar si la amestecurile de ulei;

14. Este rezistent la ozon si la imbatranire;

15. Finisarea interioara si exterioara difera in functie de model;

16. Rezista la tiparire si la conditii atmosferice nefavorabile;

17. Poate fi rezistent la antirasucire, la acizi, baze sau combustibili;

18. Se gaseste de cumparat avand lungimi diferite;

19. Preturile sunt foarte bune.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege furtunuri aer de la Geman Invest. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Geman Invest? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0263-211.813, 0741-194.580 sau 0744-522.669.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.