Furtunuri hidraulice. 6 categorii de la Geman Invest

Ai nevoie urget de furtunuri hidraulice de inalta presiune, de joasa presiune, de medie presiune sau chiar de presiune foarte ridicata? Atunci cand alegi aceste echipamente industriale trebuie sa o faci in cunostinta de cauza, trebuie sa alegi calitatea inainte de toate, marci consacrate de producatori pentru aceasta categorie, cat si distribuitori recunoscuti in toata tara pentru seriozitatea de care dau dovada, promptitudinea cu care proceseaza orice comanda, dar si diversitatea furtunurilor hidraulice pe care ti le ofera inspre vanzare, astfel incat sa acopere toate nevoile tale.

De unde cumpar furtunuri hidraulice?

 

Furtunuri hidraulice. 6 categorii de la German InvestDaca-ti desfasori activitatea in productie, stii, cu siguranta, ca in momentul in care nu utilizezi echipamentele potrivite calitatea productiei va avea de suferit. In aceste conditii, daca esti in cautarea unor furtunuri hidraulice pentru aplicatii industriale, furtunuri hidraulice de prima clasa, Geman Invest este partenerul potrivit care ti le poate pune la dispozitie.

Cine este Geman Invest? Vorbim despre o companie din Bistrita care vine in sprijinul tuturor companiilor din sectorul industrial cu echipamente variate, de calitate superioara, la un pret accesibil.

Pe langa faptul ca aceste echipamente iti satisfac nevoia de performanta, acestea iti permit sa faci economii serioase prin costuri mici de intretinere, prin durata mare de viata, calitate, rezistenta, fiabilitate, necesitand reparatii foarte rar.

Si pentru ca tine foarte mult la aspectul calitate, Geman Invest este reprezentant si totodata distribuitor de echipamente si consumabile industriale apartinand unor firme renumite in toata lumea. Amintim de Veba Group, Delta, Ina, Fag, Koyo, Urb, Gamet, Skf, Wekem, Loxeal si Alexandris.

Ce sunt furtunuri hidraulice?

 

Furtunuri hidraulice nu sunt altceva decat componente flexibile si deosebit de importante ale unei instalatii hidraulice. Care este rolul furtunurilor hidraulice? Asigura o functionare cat mai sigura a echipamentului. Cum se aleg aceste furtunuri hidraulice? Alegerea se face in functie de:

– raza de indoire;

– temperatura;

– presiunea de lucru;

– mediul in care vor fi intrebuintate.

Transmiterea energiei este o cerinta generala a oricarui furtun hidraulic si este data de:

– invelisul exterior al furtunului;

– tipul de insertii;

– numarul de insertii;

– partea interioara a furtunului hidraulic.

Geman Invest iti propune 6 categorii de prima clasa de furtunuri hidraulice

 

Furtunuri hidraulice. 6 categorii de la German Invest11. Furtunuri hidraulice de joasa presiune;

2. Furtunuri hidraulice de medie presiune;

3. Furtunuri hidraulice de inalta presiune;

4. Furtunuri hidraulice de foarte inalta presiune;

5. Furtunuri hidraulice termoplastice;

6. Furtunuri hidraulice cu aplicatii speciale.

Pe langa aceste 6 categorii de furtunuri hidraulice Geman Invest iti pune la dispozitie si racordurile potrivite dupa cum urmeaza: racorduri standard BSP, METRIC, JIC, ORF si TIP TEAVA. In plus, tot de la Geman Invest poti cumpara si diferite accesorii printre care se numara manometre, tevi hidraulice, racorduri pentru tevi, robineti hidraulici, coliere pentru tevi, cuplaje rapide si bucse pentru sertizare.

Desi isi are sediul in Bistrita, Geman Invest are puncte de lucru in toata tara: Targu Mures, Suceava, Medias si Maieru. Poti vizita aceste puncte de lucru pentru a vedea in realitate calitatea produselor sau poti verifica oferta Geman Invest online, rapid si confortabil, pe site-ul companiei gemaninvest.ro.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege furtunuri hidraulice de la Geman Invest. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Geman Invest? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0263-211.813, 0741-194.580 si 0744-522.669 sau trimite un e-mail pe adresa office@gemaninvest.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.