Furtunuri petroliere de la Geman Invest, varietate si calitate

Ai nevoie de furtunuri petroliere pentru diverse aplicatii? Geman Invest din Bistrita te intampina cu produse de calitate, modele dintre cele mai variate, rezistente si la un pret atragator.

Furtunuri petroliere sunt ideale pentru manipularea produselor petroliere

 

Furtunuri petroliere de la Geman Invest, varietate si calitateReceptia produselor petroliere are 2 faze:

1. Receptia cantitativa. Se realizeaza doar pe baza documentelor de insotire. In ce consta aceasta receptie? In receptia cantitativa propriu-zisa, dar si in receptia starii mijloacelor de transport. Aceasta receptie se face pentru fiecare vas in parte, fie el butoi, autocisterna sau vagon-cisterna prin cantarire, prin numaratoare si masuratori volumetrice conform reglementarilor in vigoare;

2. Receptia calitativa. Acest gen de receptie se realizeaza doar pe baza documentelor ce au fost eliberate de catre furnizor. Aceste documente atesta natura produsului cat si caracteristicile cu privire la calitatea acestuia. Daca depozitele sunt dotate si cu laborator, atunci pentru identificarea produsului si pentru verificarea tutoror proprietatilor fizico-chimice se vor aplica normele STAS.

Inainte de a desccarca toate produsele petroliere din vagoanele-cisterna in rezervoare se va pregati linia de descarcare si, foarte important, se executa racordarea dar si etansarea unor furtunuri petroliere de legatura cu scopul de a elimina scurgerile sau pierderile. Se verifica si se inchid toate ventilele conductelor de pe liniile de derivatie si, nu in cele din urma, se va acorda o atentie cu totul deosebita pierderilor de produse petroliere prin deversarea acestora.

Pentru depozitarea produselor petroliere trebuie luate in calcul conservarea calitatii acestora, diminuarea pierderilor prin evaporare, inlaturarea posibilitatilor de contaminare si de impurificare si inlaturarea pierderilor ce pot avea loc prin spargeri sau scurgeri. Depozitarea se poate realiza in rezervoare sau butoaie, iar in scopul manipularii produselor petroliere se intrebuinteaza fara doar si poate furtunuri petroliere de calitate superioara care rezista cu succes la acest gen de produse evitandu-se astfel accidentele.

In cazul distribuirii produselor petroliere din depozite, in cazul incarcarii lor in autocisterne, pentru a se evita impurificarea si contaminarea, pe robineti, pompe si furtunuri petroliere trebuie sa fie prevazute tablite cu inscriptii care sa arate clar denumirea produsului.

Toate echipamentele cat si utilajele din dotarea depozitelor cu produse petroliere trebuie mentinute intr-o perfecta stare tehnica de functionare, iar exploatarea lor se face doar pe baza instructiunilor si a schemelor tehnologice de lucru.

Furtunuri petroliere de la Geman Invest sunt exact ceea ce si tu cauti

 

Cu produsele petroliere nu este de glumit sau de joaca, depozitarea, transportul si manipularea lor trebuie sa se faca in deplina siguranta. In acest scop nu trebuie sa-ti lipseasca din dotare furtunuri petroliere de calitate superioara potrivite pentru acest domeniu de activitate.

De unde poti achizitiona furtunuri petroliere adaptate necesitatilor tale? De la Geman Invest din Bistrita care-ti ofera inspre vanzare furtunuri petroliere pentru produsele petroliere, furtunuri de combustibili, furtunuri de ulei, furtunuri pentru pompele de benzina, furtunuri de absorbtie si furtunuri de refulare a uleiului si a combustibilului.

Toate aceste furtunuri sunt foarte rezistente in caz de incendiu, presiunea de lucru si cea de spargere este diferita de la model la model, sunt rezistente si le poti folosi chiar si la temperaturi extreme.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege furtunuri petroliere de la Geman Invest. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Geman Invest? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0263- 211.813, 0741-194.580 sau 0744-522.669.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.