G.K. System – Furnizorul solutiilor ideale in domeniul sistemelor de climatizare

Sunteti in cautarea unei compasistem de incalzire daikinnii specializate in domeniul instalatiilor de climatizare? Vreti sa va achizitionati un sistem de incalzire avantajos, cu un consum redus de energie si fara efecte nocive asupra mediului inconjurator si sanatatii dumneavoastra? In acest caz, firma G.K. System din Constanta va ofera cea mai buna solutie de incalzire: sistemul Daikin Altherma.

Cu ce se ocupa firma G.K. System?

Fiind o companie cu capital integral privat, firma constanteana G.K. System s-a infiintat in anul 1996 din dorinta de a oferi clientilor sai sisteme de climatizare de prima clasa. G.K. System este furnizorul principal al colosului mondial Daikin, pe piata romaneasca. In oferta de produse a companiei constantene veti gasi numeroase sisteme de ventilare si climatizare, ideale pentru necesitatile oricarei persoane. Aceste aparate va vor satisface atat din punctere calitativ, functional, cat si din punct de vedere al pretului.

Pentru multumirea clientilor, firma constanteana ofera si servicii de consultanta pentru alegerea aparaturii potrivite, pentru dimensionarea corespunzatoare si evaluarea echipamentelor de aer conditionat sau incalzire, dar si ajutor la punerea in functiune si service in cazul defectiunilor de orice tip.

In materie de sisteme de incalzire, G.K. System furnizeaza una dintre cele mai bune solutii de pe piata romaneasca: sistemul Daikin Altherma. Vom vorbi in continuare de avantajele folosirii acestui sistem de incalzire si despre beneficiile utilizatorilor.

Pentru cei care au nevoie de un sistem complet de incalzire a locuintei si a apei, sistemul Daikin Altherma se dovedeste a fi alegerea perfecta. Acest sistem are la baza tehnologia pompelor de caldura cu sursa de aer, aceasta reprezentand o alternativa foarte viabila si eficienta din punct de vedere financiar la boilerul cu combustibili fosili. Caracteristicile sistemului il transforma in solutia ideala pentru consumul redus de energie si nivelul scazut al emisiilor de dioxid de carbon.

Sistemele sale de incalzire asigura confortul optim in interiorul incaperilor. Pompele de caldura de inalta eficienta, prevazute cu un compresor foarte performant, transforma caldura neutilizata si inepuizabila din aerul din jur in caldura utilizabila, fie ca parte a sistemului pentru a incalzi apa calda menajera.

Avantajele sistemului de incalzire Daikin Altherma:

  • Din punct de vedere energetic sistemele Altherma prezinta o eficienta nemaiintalnita in cazul celorlalte tipuri de sisteme de incalzire. Pompele de caldura utilzeaza o sursa de energie durabila, practic acestea colectand caldura din aerul exterior si transformand-o in sursa de incalzire pentru locuinta dumneavoastra;
  • Daikin este unul dintre putinii producatori ce au primit Eticheta ecologica, atestare ce confirma faptul ca aceste sisteme sunt ecologice si ca nu prezinta probleme pentru mediul inconjurator si pentru sanatatea organismului uman;
  • Sistemul Altherma combinat cu sistemele de colectare solara pot utiliza energia termica proveita de la soare;
  • Experienta colosului Daikin in domeniul sistemelor de climatizare este magnifica: cei peste 50 de ani de lucru in acest domeniu certifica faptul ca dumnealor sunt liderii sistemelor de climatizare si ventilatie la nivel mondial.

Asadar, daca aveti nevoie de un sistem de incalzire eficient si economic apelati cu incredere la compania sistem de incalzire daikinconstanteana G.K. System.

Date de contact:

Denumirea firmei: G.K. System;

Numar de telefon: 0241 540 390 sau 0722 695 123.

Puteti citi un articol interesant despre auditul financiar accesand link-ul urmator http://www.articole-promo.ro/?p=3976 .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.