Galaxy Termo Trading – rezolvarea ecologica a apelor menajere

Galaxy Termo Trading - rezolvarea ecologica a apelor menajereVrei sa iti construiesti o casa sau un restaurant si in acea zona nu este nici un sistem de canalizare pentru deversarea apelor menajere? In acest caz, solutia ideala pentru tine o reprezinta o fosa septica. Aceste fose septice le poti achizitiona de la firma Galaxy Termo Trading din Pitesti. Firma pitesteana comercializeaza o gama larga de fose septice si te ajuta sa o achizitionezi pe cea care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

Ce este fosa septica?

Fosa septica este un recipient, ingropat in pamant, iar in interiorul ei sunt deversate apele menajere produse in interiorul proprietatii tale. Cele mai multe fose septice au doua sau mai multe compartimente interioare. In primul dintre ele se face decolmatarea, adica separarea fecalelor si a reziduurilor grele. Fosa septica nu se monteaza oriunde si oricum. Trebuie sa ai avizele ce reglementeaza instalarea foselor: certificat de urbanism si autorizatie de construire. Acestea nu se pot obtine decat daca modelul de fosa septica are un agrement de mediu si o agrementare tehnica. Apa intra in fosa septica avand o viteza redusa fata de cea pe care o are atunci cand paraseste vasul wc-ului, cada sau chiuveta. De limitarea vitezei se ocupa un dispozitiv de intrare special realizat. Acest lucru ajuta la evitarea depunerii in suspensie a reziduurilor minerale, prin agitarea apei reziduale.

Reziduurile sunt supuse unei fermentatii anaerobice, in urma careia se degaja bioxid de carbon, hidrogen sulfurat si metan. Gazele rezultate urca spre suprafata lichidului si antreneaza cu ele particule de noroi care, cu timpul, vor forma o crusta in compozitia careia intra grasimile, uleiurile si alte deseuri mai usoare decat apa. Ulterior, gazele sunt elimitate in aerul inconjurator, printr-un sistem de aerisitoare.

Reziduurile solide cad pe fundul fosei, datorita greutatii lor. Apa menajera relativ curatata in acest prim compartiment trece in al doilea compartiment, in care se continua curatirea fluidului. Insa, nici dupa aceasta etapa, apa rezultata nu este potabila- se considera ca doar in proportie de 90% ea a fost curatata de factorii nocivi. Dupa aproximativ trei zile ea va fi evacuata printr-un sistem de drenare subteran, alcatuit din nisip si pietris mediu, care functioneaza ca un filtru natural. Resturile solide adunate in primul compartiment vor fi vidanjate la un interval care depinde de numarul membrilor familiei, de capacitatea fosei si chiar de temperatura ambientala, care influenteaza reactiile anaerobe din primul recipient.

Unde se poate instala fosa septica?

Fosa septica se va instala nu foarte aproape, dar nici foarte departe de casa. Daca este prea aproape, risti sa mirosi gazele rezultate din fermentare. Chiar daca se scurg periodic in atmosfera, unele dintre ele sunt puternic mirositoare. Cu cat distanta este mai mare, cu atat te va va costa mai mult teava din care face legatura dintre casa si fosa septica. O distanta cuprinsa intre 2 si 20 m este ideala pentru tine.

Firma Galaxy Termo Trading din Pitesti activeaza pe aceata piata din anul 2006. In acest timp, aceasta firma a dat dovada de Galaxy Termo Trading - rezolvarea ecologica a apelor menajere1profesionalism si poate oferi nu numai echipamente, ci si solutii la cheie, adaptate la specificul clientului. Colalaborarea ta cu aceasta firma, nu numai ca va fi una benefica, dar va duce si la o protectie reala a mediului inconjurator.

Daca ai nevoie de serviciul de fose septice, ia legatura cu firma Galaxy Termo Trading. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numarul 0721.047.437 sau trimite un e-mail pe adresa office @ ecofose.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre montare aer conditionat.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.