Gali Prod. 10 tipsuri pentru amenajarea unui spatiu comercial

Gali Prod. 10 tipsuri pentru amenajarea unui spatiu comercialVrei sa-ti amenajezi un spatiu comercial astfel incat acesta sa fie cat mai atractiv pentru clienti? Nu putem decat sa-ti laudam initiativa si sa te felicitam, inseamna ca ai inteles ca reclama este sufletul comertului, insa aceasta nu este totul.

Inainte de a te apuca sa dai in stanga si-n dreapta cu bani pentru reclama, fie in media, fie cu ajutorul afiselor de tot felul, ar trebui sa chibzuiesti bine si sa investesti bani in amenajarea spatiului comercial intr-un mod cat mai eficient. Acesta este primul pas si cel mai important. Daca magazinul tau, cafeneaua sau orice alta destinatie va lua acest spatiu este amenajat cu bun gust, imbinand partea estetica cu functionalitatea, ai toate sansele sa-ti cuceresti clientii din prima clipa.

Pentru a amenaja un spatiu comercial de vis, tine cont de cele 10 sfaturi pe care ti le ofera specialistii in domeniu. Si, nu in ultimul rand, alege echipa potrivita pentru acest job: Gali Prod.

Top 10 sfaturi pentru a-ti amenaja un spatiu comercial de vis

Atunci cand te apuci de amenajarea unui spatiu comercial este indicat sa tii cont de urmatoarele 10 sfaturi pentru ca investitia ta sa fie un real succes:

1. Lumina. Lumina este cel mai important aspect, atat cea din interiorul spatiului comercial, cat si cea din exterior. Ilumineaza bine vitrinele si axeaza-te pe produse pentru a se vedea cat mai bine. In functie de specificul magazinului difera si lumina, culoarea sau intensitatea ei. Cea de la exterior este bine sa fie diferita de cea din interior.

2. Directia de mers. Atunci cand merg pe strada, oamenii se uita inainte, tocmai de aceea apeleaza si la ajutorul unui panou plasat exact pe directia in care merg potentialii clienti.

3. Manechinele. Nu opta pentru ceva ieftin, deoarece oamenii te vor taxa si te vor ocoli din instinct, asociind calitatea acestora cu calitatea produselor tale.

4. Produsele in prim plan. Nu te axa pe decor, ci pe produse, ele sunt esentiale.

5. Distanta optima dintre elemente. Alege o distanta optima intre rafturi, mese sau scaune, astfel incat traficul sa nu fie ingreunat.

6. Evidentiaza brandurile cheie. Gandeste strategic si pune in evidenta promotiile astfel incat acestea sa fie vizibile.

7. Nu aglomera fara rost magazinul cu fel si fel de produse! Less is more! Nu uita niciodata.

8. Alege o muzica de fundal potrivita. Nu uita ca muzica relaxeaza, alege-o in functie de preferintele clientilor, cat si de specificul spatiului comercial.

9. Mirosul este si el important. Este important sa asociezi magazinului tau un anumit miros imbietor. Acesta va starni amintiri si revenirea clientilor.Gali Prod. 10 tipsuri pentru amenajarea unui spatiu comercial1

10. Aranjeaza produsele in “bloc” pentru o mai buna vizibilitate. Produsele de acelasi fel se pun unul peste celalalt, frumos aranjate. Astfel le cresti vizibilitatea.

Pentru ca toate aceste detalii sa fie posibile, ai nevoie de o echipa de specialisti, care sa-ti amenajeze spatiul comercial, astfel incat tu sa vii apoi cu toate aceste idei ce tin mai mult de partea finala a unei amenajari interioare.

Consulta-te mereu cu echipa Gali Prod cu privire la toate ideile si asteptarile tale si cu siguranta spatiul comercial va fi amenajat inteligent, si cu mult bun gust!

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate, alege amenajari spatii comerciale Gali Prod. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Gali Prod? Suna la numarul 0722-347.886, 0728-770.846 si 0723-843.973 sau trimite un e-mail pe adresa office@galiprod.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.