Garajul tau este complet functional si arata bine! – Eurokapu Ellady

eurokapuUsa garajului asigura accesul in aceasta incapere, iar actionarea sa trebuie sa se faca cat mai facil, sa garanteze siguranta produselor depozitate si sa aiba un aspect estetic placut care sa se incadreze perfect in designul de ansamblu. Societatea Eurokapu Ellady va pune la dispozitie o gama larga si diversificata de usi pentru garaj rezidentiale la un raport corect si avantajos calitate-pret. Acestea pot fi fabricate din stejar, nuc, din alte esente de lemn sau din alte materiale, avand culori diferite: maro, alb, mahon, auriu, etc. In functie de tipul pentru care optati (usa tip rulou, usa de garaj cu usa pietonala, etc.), puteti avea incluse si componentele necesare montajului: sine verticale, sine orizontale duble din otel galvanizat, arcuri garantate pentru minimum 25.000 de cicluri de actionare, cheder cauciuc inferior dublu, cheder cauciuc superior si lateral dublu, cornier, panouri sandwich din otel, profil din PVC negru pentru inchidere panou superior, profil PVC pentru prindere cheder pe grinda, role cu rulment, dispozitive de siguranta impotriva ruperii arcurilor, etc.

Ca si caracteristici generale, usile de garaj rezidentiale fabricate de catre societatea Eurokapu Ellady din Brasov, sunt vopsite in camp electrostatic, au panouri cu o grosime de 4 cm, izolate cu spuma poliuretanica. Coeficientul de izolatie este de 0.50W/mm 2grad C. Fetele din metal sunt protejate impotriva coroziunii ceea ce le asigura mentinerea aspectului un timp indelungat. Modelele pot fi casetate sau cu dungi orizontale inguste sau late. 4 chedere asigura inchiderea ermetica a usii sporind siguranta. Arcul torsional al ramei are o durata de viata de pana la 25.000 de deschideri. Sinele sunt joase avand dimensiuni cuprinse intre 70 si 150 de mm.

Usile de garaj rezidentiale pot fi realizate in orice dimensiune conform cerintelor fiecarui client in parte, existand posibilitatea (la unele dintre modele) sa se monteze si o usa mica, pietonala. De asemenea, in functie de preferinte, usilor li se poate monta un geam sau mai multe geamuri tansparente sau cu diferite modele. Modul de actionare poate fi diferit, in functie de necesitatile si preferintele voastre: electric, cu buton sau telecomanda, existand, de asemenea, posibilitatea de a le actiona manual cu ajutorul unei manivele. In ceea ce priveste deschiderea si inchiderea usii de tip rulou, acestea se fac prin rulare pe axul central, ele putand sa se utilizeze si pentru inchiderea spatiilor comerciale sau industriale.

Usile de garaj rezidentiale furnizate de catre societatea noastra au un aspect estetic deosebit ce aduce un plus de eleganta locuintei voastre. Avand in vedere suprafata semnificativa pe care o ocupa din fatada casei, acesta fiind elementul principal de design exterior, specialistii societatii Eurokapu Ellady ofera o atentie sporita detaliilor astfel incat rezultatul final sa se ridice la cele mai inalte standarde de calitate. Durata indelungata de exploatare este inca un aspect care ii preocupa pe specialistii companiei noastre astfel ca au reusit sa creeze usi care sa poata face fata la 1000 de cicluri de functionare pe an timp de 25 de ani.

Usile de garaj rezidentiale sunt concepute cu scopul de a mentine un raport excelent calitate-pret, lucru de care va veti convinge inca de la prima utilizare.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.