Garduri metalice de protectie

Daca sunteti in cautarea unor garduri metalice de protectie oferite la un raport avantajos calitate-pret, va recomandam sa luati legatura cu societatea NSH din orasul Sibiu. Aceasta va fi bucuroasa sa va indeplineasca toate cerintele, in vederea obtinerii satisfactiei voastre.

Aplicatii garduri metalice de protectie

garduri metalice de protectieAceste garduri metalice de protectie pe care le puteti achizitiona sau inchiria de la noi, se pot utiliza cu succes pentru delimitarea anumitor zone, cum ar fi: santiere de lucru sau alte spatii in care se efectueaza lucrari, iar accesul sau patrunderea persoanelor neautorizate este interzis. Gardurile metalice de protectie pot insoti schelele metalice.

Se stie ca siguranta muncitorilor este importanta si trebuie asigurata prin diverse metode de preventie, insa la fel de importanta este si siguranta pietonilor si a trecatorilor de pe strada. Aceasta se poate garanta intr-o anumita masura, cu ajutorul acestor garduri metalice de protectie pe care le punem la dispozitia voastra. De asemenea, ele se pot amplasa si in acele locuri unde se desfasoara concerte de muzica live si alte evenimente la care nu pot asista persoane care nu au platit un bilet, etc.

Avantaje garduri metalice de protectie

Societatea sibiana NSH va pune la dispozitie numai produse de calitate, confectionate din materiale rezistente, protejate impotriva coroziunii. Aceste garduri metalice de protectie se comporta excelent la conditiile de vreme nefavorabile, prezentand in acelasi timp, o rezistenta crescuta la socuri mecanice, la substante chimice, etc. Dimensiunile potrivite ale acestora (lungime- 5 m, inaltime- 0,5 m), nici prea mari, nici prea mici, le recomanda chiar si pentru imprejmuirea unor zone publice sau pentru delimitarea carosabilului de spatiile destinate deplasarii autovehiculelor. De asemenea, au o greutate redusa (14 kg), fiind usor de manipulat, mutarea si transportul lor fiind operatiuni facile, care nu implica eforturi prea mari, etc.

Inchiriaza sau cumpara garduri metalice de protectie de la NSH din Craiova!

In cazul in care ai nevoie de garduri metalice de protectie pentru o perioada de timp determinata, inchirierea acestora este solutia cea mai avantajoasa, la indemana fiecarui utilizator. Daca necesitatea utilizarii unor astfel de produse este una permanenta, cel mai bine este sa investesti in acestea pentru a le folosi de cate ori ai nevoie.

Preturile pe care le practicam pentru ambele oferte, atat de inchiriere, cat si de vanzare, sunt extrem de avantajoase, lucru de care va veti convinge numaidecat. Trebuie doar sa ne contactati!

Despre NSH

Compania NSH din Sibiu are ca obiect principal de activitate, comercializarea si inchirierea unei game variate de accesorii si utilaje destinate domeniului constructiilor, precum: cofraje si schele metalice, accesorii pentru montarea acestora, popi metalici, grinzi din lemn, utilaje si cabine tip birou pentru santiere, etc. Acestea sunt fie noi, fie second-hand, importate din Germania. Indiferent de alegerea facuta, va veti bucura de produse fiabile, eficiente, realizate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate si cu normativele legislative aflate in vigoare, la preturi competitive. Utilizandu-le in lucrarile pe care le realizati, veti avea parte de rezultate pe masura asteptarilor.

Parteneriatele pe care le-am incheiat de-a lungul timpului cu diverse companii de renume international reprezinta o garantie a faptului ca produsele achizitionate, inclusiv aceste garduri metalice de protectie, vor sastisface chiar si cele mai exigente cerinte. Va asteptam pentru a va convinge!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.