Gea Refrigeration: Centrale compresoare cu surub

Grasso_SSP1Un sistem de racire avansat si performant este necesar aproape in orice domeniu de activitate si chiar in orice situatie de lucru. Dar, daca detineti o afacere in doemniul chimic, alimentar, de transport de bunuri sau daca gestionati activitatea in cladiri de birouri, atunci trebuie sa luati in considerare un sistem complex, precum cel oferit de centralele compresoare cu surub. Acestea asigura functii de racire si aer conditionat in cele mai bune conditii si intr-un timp scurt si in functie de cerintele sau nevoile fiecarui utilizator in parte. Gea Refrigeration este o companie producatoare si distribuitoare de centrale compresoare cu surub, asadar pentru mai multe informatii cititi randurile de mai jos.

Centralele compresoare cu surub sunt sisteme specializate care ofera solutii avansate de racire si aer conditionat, ceea ce inseamna ca astfel de produse sunt utilizate de regula in industrie. Astfel de aparate sunt extrem de importante atunci cand racirea unor bunuri, alimente sau substante este necesara, lipsa ei sau proasta gestionare a sistemului de racire ducand la pierderi mari pentru compania respectiva. Pierderile sunt atat la nivel de profit dar si la nivel de imagine, revenirea in „top” fiind greu de realizat mai ales daca activati pe piata din Romania, unde ne confruntam cu o acerba lipsa de identitate si de incredere in serviciile oferite de companiile de stat sau private.

Asadar, pentru a asigura buna functionare a afacerii pe care o gestionati, alegeti cele mai bune si portivite solutii care pot furniza siguranta, fiabilitate, performanta si calitate in acelasi timp. Iar daca si pretul de achizitie este unul atractiv, atunci cu siguranta ati facut alegerea corecta. Centralele compresoare cu surub produse de Gea Refrigeration pot reprezenta acest lucru, datorita raportului calitate / pret inregistrat.

Gea Refrigeration produce si comercializeaza doua tipuri de centrale compresoare cu surub: GEA FES si GEA Grasso. Compania are o experienta de peste 50 de ani in tehnologia compresoarelor ceea ce inseamna ca centralele produse in prezent sunt rezultatul muncii si documentarii continue, totul pentru a se ajunge la cele mai bune si fiabile solutii.

Fiecare categorie de centrale cu surub se imprate intr-o serie de subcategorii astfel:

  • Centralele compresoare cu surub Grasso SP1: sunt disponibile in peste 20 de variante cu un domeniu de capacitate de la 130 pana la 5700 Kw. Centralele cu capacitate mare se monteaza pe un suport pentru a reduce nivelul de zgomot si de vibratii.
  • Centrale compresoare cu surub FES GL: oferite pentru treapta de presiune inalta, instalatii booster sau pentru functionarea intr-o singura treapta.
  • Centrale compresoare cu surub FES GLX: produse de ultima generatie, creata pentru reducerea consumului energetic si pentru cresterea eficientei volumetrice.
  • Centrale compresoare cu surub SSP1: acopera un domeniu de capacitate cuprins intre 524 si 2160 Kw; constructie compacta cu separator orizontal de ulei.
  • Centrale compresoare cu surub Spduo: domeniu de capacitate cuprins intre 250 si 3200 Kw; prezinta doua compresoare montate in paralel, pe un suport si un circuit comun de ulei.
  • Centrale compresoare cu surub Grasso SP2: in doua trepte, pentru producerea conditiilor de presiune ridicata; doua compresoare montate in serie pentru etapele de presiune inalta si joasa.

Acestea sunt centralele compresoare cu surup produse de Gea Refrigeration; pentru mai multe detalii, sau pentru a efectua o comanda, accesati site-ul Gea Refrigeration sau utilizati datele de contact ce sunt prezentate in continuare.

Gea Refrigeration, contact:

GEA Refrigeration Romania SRL, CSO GEA Grasso, Birou Bucureşti
Birou vânzări şi service
Spaliul Unirii 74, etaj 2
Sector 4, 040037 Bucureşti
România

P: +40 314 111 111
F: +40 314 320 320
Email: grasso.romania@gea.com
Website: www.gearefrigeration.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.