Gealmob – mobilier complet pentru dormitor

Dormitorul este un spatiu destinat relaxarii si petrecerii timpului liber. Acesta trebuie mobilat si amenajat tinandu-se condormitort de anumiti factori. Piesele de mobilier trebuie sa se incadreze perfect in spatiul dormitorului pentru a crea un cadru placut. Pe cat putem este important sa lasam cat mai mult spatiu liber, nu spune nimeni sa avem un dormitor gol, dar spatiul liber va facilita miscarea prin camera. In plus de asta, dormitoarele ‘aerisite’ sunt in trend in aceasta perioada.

Daca vorbim de alegerea mobilierului dormitorului, trebuie sa stim ca pentru o amenajare corecta trebuie sa tinem cont de cativa factori atat estetici, cat si functionali.

Patul este elementul principal al mobilierului din dormitor si motivul principal pentru realizarea dormitorului. Patul este alcatuit din somniera, suportul de lemn, tablie, coloane (in cazul unui baldachim). Nu este recomandata pozitionarea capului patului sub o fereastra din motive evidente estetice si referitoare la sanatatea noastra. Cea mai buna solutie pentru amplasarea patului este sa-l indreptam spre o cale de iesire, fapt ce arata conform unui studiu ca ne intareste ideea de siguranta.

Datorita faptului ca in dormitor petrecem o buna perioada de timp, este foarte important sa alegem mobilier si accesorii ce ne caracterizeaza si care au puterea de a crea o atmosfera placuta.

Amplasarea televizorului in camera de odihna este privita de expertii in amenajari interioare drept o greseala mare. Cu atat mai mare ar fi greseala in cazul in care va orientati patul spre un astfel de dispozitiv electronic.

In materie de dulapuri, vechile dulapuri masive ar trebui inlocuite cu dulapuri moderne supraetajate. Acestea are trebui sa fie realizate in culori calde sa creeze o atmosfera confortabila in interiorul dormitorului. Din punct de vedere functional, este recomandat ca dulapurile sa nu ocupe foarte mare parte din suprafata dormitorului, ideal ar fi daca acestea ar putea amplasate intr-un colt.

Usa dulapului ar trebui sa fie practica si interesanta. Puteti alege aici intre usile glisante sau usile cu deschidere prin pliere.

Firma Gealmob, avand locatia in Bistrita ofera solutii eficiente si foarte aspectuoase pentru mobilarea dormitorului dumneavoastra.

In functie de nevoile si cerintele clientilor, dar si de spatiul dormitorului dumneavoastra, profesionistii firmei bistritene vor crea pentru dumneavoastra cele mai elegante si confortabile piese de mobilier pentru dormitor.

Firma Gealmob ofera clientilor mobilier complet pentru dormitor. Paturi simple sau duble, cu diferite texturi si culori, dulapuri cu usi pliante sau glisante, noptiere cu linii elegante sunt doar cateva dintre piesele de mobilier oferite de acesti profesionisti.

Dumneavoastra puteti opta ddormitor 2intr-o gama variata de culori si texturi, astfel incat atmosfera calda si confortul sa fie asigurate in interiorul dormitorului.

Daca doriti sa creati o atmosfera calda, firma Gealmob vine in ajutorul dumneavoastra oferindu-va mobila realizata din materiale ce au o textura si o culoare specifice atmosferei ce se doreste a fi creata.

Datorita faptului ca in dormitor petrecem mare parte din timp trebuie tinut cont de armonizarea perfecta a aspectului functional cu cel estetic.

Dand dovada de profesionalism, seriozitate si promptitudine in realizarea mobilierului de dormitor, firma Gealmob, infiintata in 2006, ofera clientilor solutii eficiente de mobilare ce vor reda dormitorului dumneavoastra un aspect elegant, rafinat si foarte util.

Puteti citi informatii interesante despre ambalaje si despre procesul de ambalare accesand link-ul urmator http://www.articole-promo.ro/?p=1253 .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.