Geam vopsit pentru proiecte de amenajari de succes de la Geamuri Serv

Perete-sticla-Classic-Black-Aveti nevoie de geam vopsit pentru a va pune in aplicare cele mai frumoase idei si cele mai interesante proiecte de amenajari interioare? Va ganditi sa schimbati sau sa creati piese de mobilier deosebite cu geam vopsit? Apelati cu incredere la compania Geamuri Serv pentru cea mai buna oferta in acest sens!

Geam vopsit – un nou concept de la Geamuri Serv

Geamul vopsit are intotdeauna un design deosebit, un aspect aparte, care adauga magie locului in care este amplasat. Un geam vopsit va permite sa va jucati cu umbre si lumini in camera in care il amplasati si sa subliniati toate detaliile interesante. Gama de culori pentru geam vopsit ce apartine Geamuri Serv este extrem de variata, iar efectele de sticla colorata sunt intr-adevar spectaculoase. Cum se realizeaza geamul vopsit si de ce este atat de deosebit, va intrebati? Ei bine, geamul vopsit nu se poate realiza fara o instalatie de vopsit speciala, de care dispune Geamuri Serv si care ajuta la intinderea uniforma a culorii pe toata suprafata sticlei. Compania Geamuri Serv este dotata cu toate echipamentele necesare vopsirii geamurilor si beneficiaza de ajutorul specializat al unei echipe bine instruite si pregatite. Modelele de geam vopsit astfel rezultate sunt ideale pentru proiectele noastre de amenajari interioare. Cu ajutorul unui geam vopsit puteti crea modele de mobilier spectaculoase, sau puteti da un efect deosebit blatului de lucru sau placarilor din bucatarie. Geamul vopsit se realizeaza la dimensiunile dorite de client si in culorile alese. Pentru confectionarea geamului vopsit, firma Geamuri Serv dispune de toate cele necesare acestei operatiuni. In plus, clientii Geamuri Serv au la dispozitie si variantele de geam vopsit simplu ori cu efecte de cuart, glitter sau flash. Spre exemplu, cu ajutorul efectului flash, se va obtine un superb aspect perlat al geamului vopsit. Daca alegeti sa comandati geam vopsit cu efect de cuart, acesta va avea aspectul granitului si al marmurei, in vreme ce efectul glitter, asa cum il recomanda si numele, va aduce un plus de stralucire.

Geam vopsit pentru un apartament dichisit – Geamuri Serv

Vreti sa adaugati un plus de stralucire si culoare apartamentului dvs. si nu stiti cum sa o faceti? Nu sunteti un expert in design interior, dar cu siguranta ceva lipseste din casa dvs.? Incercati geamul vopsit de la Geamuri Serv. Acesta se foloseste foarte simplu, putand fi lipit pe suprafata zidariei, in mod direct. Geamul vopsit se aplica in baie, in bucatarie, in hol, dar si in camere de hotel, la Sali de conferinte sau centre comerciale, practic oriunde este nevoie de un plus de culoare si fericire. Geamul vopsit poate fi comandat in culori din cele mai diverse, vii, care pot moderniza si chiar schimba complet o incapere. Nu trebuie sa aveti facultatea de arhitectura pentru a aprecia frumosul din casa dvs.! Fiti un client fericit si multumit al compamniei Geamuri Serv, comandand geam vopsit!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.