Generatoare sudura stationare

generatoare sudura stationare

 

Atunci cand ne referim la generatoare sudura stationare ne referim la acele echipamente care se potrivesc perfect pentru spatiile in care mutarea lor nu este necesara pentru desfasurarea activitatilor de sudura. Ele sunt constructii robuste, cu componente protejate impotriva coroziunii sau a oricarui alt fenomen care le-ar putea afecta calitatea. Dar acest lucru implica achizitionarea lor din surse sigure, de la firme cu credibilitate, care sunt cunoscute pentru calitatea produselor pe care le furnizeaza.

De la ce firma puteti sa cumparati generatoare sudura stationare?

Pentru a achizitiona generatoare sudura stationare este bine sa apelati la companii care ofera produse de calitate. In felul acesta puteti avea garantia faptului ca produsul achizitionat il veti putea folosi in conditii de siguranta si va oferi ceea ce va asteptati. Una dintre companiile de pe piata romaneasca este Mix Equipment. Aceasta, desi este o companie noua, se adreseaza utilizatorilor de pe piata romaneasca cu produse de calitate europeana, imbinand munca, seriozitatea, respectul reciproc si intelegerea nevoilor partenerilor.

Ce fel de generatoare sudura stationare va sunt oferite de compania Mix Equipment?

In oferta companiei se regasesc generatoare de sudura stationare, portabile si mobile, tipul de generator fiind ales de dumneavoastra in functie de necesitatile pe care le aveti. Ele sunt fabricate de catre Genset SpA Italia, o companie cu renume pe piata generatoarelor de sudura. Ca si detalii tehnice, aceste generatoare sudura stationare sunt echipate cu motoare diesel sau pe benzina, acoperind o gama de la 165 la 1000 A, curent continuu. Motorizarile pe care producatorul le-a ales sa le foloseasca sunt Honda, Yanmar, Kubota etc. Procedeele de sudura pe care le puteti face folosind aceste generatoare sudura stationare sunt: SMAW (electrod obisnuit), TIG (cu electrod de tungsten, in atmosfera protectoare), MIG (fir continuu in atmosfera protectoare), CAG (taiere cu electrod de carbon). Tot la aceasta companie puteti apela in cazul in care aveti nevoie de grupuri electrogene, turnuri de iluminat, UPS-uri online, sisteme fotovoltaice, motoare termice etc.

Cum puteti sa luati legatura cu cei de la aceasta firma la care gasiti cele mai bune generatoare sudura stationare?

Dupa ce v-ati decis sa va achizitionati generatoare sudura stationare, va invitam sa accesati pagina de Internet a companiei Mix Equipment- mixmem.ro. Pe acest site se regasesc datele de contact ale companiei (adresa sediului din Oradea, numarul de telefon, adresa de e-mail) si coordonatele firmei. Folosindu-va de datele de contact veti putea sa obtineti de la personalul calificat, informatii detaliate cu privire la aceste generatoare sudura stationare si sa achizitionati direct. In cazul in care doriti sa solicitati o oferta sau sa beneficiati de consiliere in alegerea unui produs de al lor, aveti la dispozitie un formular pe care trebuie sa-l completati si in cel mai scurt timp, un reprezentant al firmei va va oferi un raspuns. In plus, site-ul beneficiaza si de date tehnice mai amanuntite, avand posibilitatea de a primi instructiunile si caracteristicile la fiecare produs. Acestea din urma sunt insotite de imagini, care va pot ajuta sa va decideti asupra a ceea ce aveti nevoie.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.