Genti de dama pentru orice tip de femeie

genti de dama

Genti de dama mari,practice,incapatoare

Daca esti tipul de femeie aglomerata, ocupata si mai mereu pe drumuri cu multe responsabilitati, cel mai bine ar fi sa alegi o geanta mare, incapatoare cu cat mai multe buzunare si compartimente astfel incat sa iti fie usor sa gasesti repede ceea ce cauti.Materialul e nesemnificativ atata timp cat e folositoare, cat decat eleganta daca  circuli printr-un spatiu public decent, pentru ca sunt sigura ca vrei lasi impresii bune indiferent de situatie.Alege acest tip de genti de dama si combina stilul practic cu minimul de eleganta.

Genti de dama elegante si sofisticate

Daca esti acel tip de femeie delicata, atenta la detalii , eleganta tot timpul si cu pretentii in ceea ce priveste stilul vestimentar, ar trebui sa iti completezi tinuta cu o geanta de marime medie, de preferat din piele, din orice culoare, accesorizata cat mai putin pentru a nu parea incarcata pentru ca sunt sigura ca mereu in tinutele tale este prezent si un accesoriu care iese in evidenta, unul fiind de ajuns ca sa emani elganta , feminitate si rafinament.Poti sa iesi in evidenta prin foarte multe moduri dar pentru un tip de femeie meticuloasa si analitica, ceva simplu si atragator e perfect.

Genti de dama office

Daca esti acel tip de femeie clasica, care isi petrece tot timpul la birou sau prin diverse locuri cu afaceri, alegerea perfecta pentru tine ar fi o geanta destul de incapatoare, nici foarte mare, dar indeajuns incat sa iti incapa actele si lucrurile specifice  job-ului sau modului tau de viata.Nu te indrepta catre culori indraznete, ci mai degraba catre alb sau negru pentru ca seriozitatea te defineste si vrei sa transmiti asta si prin tinuta ta.

Genti de dama de ocazie

Daca esti acel tip de femeie care isi petrece majoritatea timpului pe la petreceri si evenimente, alege o geanta mica, cu o culoare indrazneata, chiar si sclipitoare si transforma acest element al tinutei intr-un accesoriu bine definit.

Acestea sunt cateva categorii de genti de dama  mai clar definite,ca sa zic asa.

Sunt foarte multe tipuri de genti si foarte multe tipuri de femei.De exemplu sunt acele femei rebele care nu stiu ce vor si  geanta lor e ultimul lucru la care se gandesc si isi aleg orice tip cum nimeresc.Acele tipuri de gentute din material de bumbac, usor de purtat, practice si deloc sofisticate sau care ies in evidenta.

Sau sunt acele femei pentru care accessoriul lor principal e geanta si au pretentii maxime in alegerea lor.

La capitolul genti, alegerile sunt discutabile, pentru ca pentru unele dintre femei au importanta, pentru unele nu au deloc.

Parerea mea e ca o geanta e folositoare in viata de zi cu zi dar si necesara intr-o tinuta.Femeile trebuie sa fie atente la detalii si sa combine mereu utilul cu placutul.

Nu trebuie sa exagereze cu pretentiile sau sa iasa in evidenta dar atunci cand le lipseste ceva ceva o geanta le completeaza oricand.

Nu te gandi prea mult la ce sa alegi, ci pur si simplu incearca sa te asortezi si evita culorile precum rozul fosforescent sau galben pentru ca am vazut multe femei cu asemenea modele si nu mi-a placut ce vad.

Repet, emana feminitate, ca pana la urma despre asta vorbim,despre genti de dama.

Ai de unde sa alegi,incepe de acum.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.