Gradinita Bucuresti pentru toate veveritele jucause

Nu ti-ai inscris inca copilul la o gradinita Bucuresti? Daca esti din sectorul 2, si nu numai, al capitalei, Veverita Jucausa este o optiune cum nu se poate mai inspirata. Aici micul gradinar va avea parte de o ingrijire deosebita, de o educatie de calitate, totul desfasurandu-se intr-o ambianta primitoare, calda, unde copilul se va simti respectat, protejat si iubit, la fel ca acasa.

Veverita Jucausa, gradinita Bucuresti, isi deschide portile pentru un nou an scolar

 

Gradinita Bucuresti pentru toate veveritele jucauseAnul scolar 2015-2016 va incepe pe data de 1 septembrie 2015 si se va incheia pe data de 31 august 2016. Noul an scolar are 36 de saptamani de studiu, adica 177 zile lucratoare, fiind identic din acest punct de vedere cu anul trecut. Incepand de luni, 14 septembrie 2015, cresele, gradinitele si scolile isi vor deschide portile pentru cei mici si cei mari, pentru studiu si pentru descoperirea aptitudinilor.

Primul semestru va incepe luni, 14 septembrie 2015, si se va incheia in 18 decembrie 2015, iar scoala va fi reluata pe 4 ianuarie 2016, luni, dupa 2 saptamani de vacanta. In aceasta perioada copiii de gradinita, copiii din clasele pregatitoare, cat si cei in clasele I – IV vor avea o saptamana de vacanta, adica din 31 octombrie pana in 8 noiembrie 2015.

Dupa vacanta intersemestriala ce incepe cu data de 30 ianuarie 2016 si tine pana in data de 7 februarie 2016, debuteaza semestrul al II-lea, din 8 februarie pana in 17 iunie. Saptamana Scoala altfel se va desfasura in perioada 4-8 aprilie 2016, iar vacanta de primavara incepe din 9 aprilie pana in data de 17 aprilie 2016. In cazul gradinitelor, Scoala altfel poate avea loc in alta saptamana decat cea prevazuta de catre Ministerul Educatiei, insa nu mai tarziu de data de 27 mai 2016.

Aceste detalii fiind puse la punct, gradinita Bucuresti, Veverita Jucausa, isi deschide larg portile si-si asteapta micile veverite pentru un nou an scolar, 2015-2015, plin de zambete si voie buna, de excursii, cursuri si invataminte, astfel incat dezvoltarea copilului sa se realizeze cat mai armonios.

Gradinita Bucuresti Veverita Jucausa – aici grija pentru copilul tau vine din suflet!

 

Tot ce-ti doresti pentru copilul tau, odata ce ajunge la gradinita, este sa fie iubit, iar doamnele educatoare sa aiba grija de el, sa-l ajute sa se integreze si sa-i ghideze pasii intr-o lume total Gradinita Bucuresti pentru toate veveritele jucause1necunoscuta.

Atunci cand optezi pentru o gradinita Bucuresti sau pentru alta iti mai doresti ca al tau copil sa se bucure de conditii bune, spatiul interior sa fie luminos si generos, mobilier modern, nou, adaptat varstei, salile sa fie special amenajate pentru cei mici, sa existe curte, jucarii, sala de mese, bucatarie proprie, personal calificat, grupuri sanitare decente, infirmerie si un medic pediatru.

De toate aceste avantaje se poate bucura si copilul tau daca optezi pentru Veverita Jucausa, gradinita Bucuresti situata in sectorul 2. Aici poti opta pentru un program scurt pana la ora 13 care include si micul dejun, dar si gustarea de fructe, pentru un program normal pana la ora 14 care mai include si masa de pranz sau pentru un program lung pana la ora 18:30 care are in plus si gustarea de dupa somn.

Daca vrei ca al tau copil sa se bucure de o copilarie frumoasa, alege Veverita Jucausa, gradinita Bucuresti. Ai nevoie de informatii suplimentare despre gradinita Veverita Jucausa? Pentru detalii si inscrieri, suna la numarul 0726-224.859 sau trimite un e-mail pe adresa veveritajucausa1@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.