Gradinita Bucuresti Sector 2 Veverita Jucausa

gradinita bucuresti sector 2

Toamna, Veverita Jucausa numara bobocii.  Nu vorbim de nici o veverita, si nici de jucausii boboci de rata, ci vorbim despre gradinita Bucuresti Sector 2 Veverita Jucausa. Gradinita noastra care isi asteapta bobocii sa ii calce pragul pentru a intra intr-o lume plina de povesti minunate pline de talc, o lume in care cei mici vor descoperi din secretele naturii dar si ale numerelor dar si multe altele. Daca sunteti in cautarea uneia, gradinita Bucuresti Sector 2 Veverita Jucausa este alegerea perfecta!

Educatia la gradinita Bucuresti Sector 2 Veverita Jucausa

Despre educatia celor mici putem spune ca incepe inca din primele luni de viata. Insa, la gradinita Bucuresti Sector 2 Veverita Jucausa, cei mici pornesc la un drum nou, unul prin care vor incepe sa acumuleze cunostiinte ce ii vor ajuta sa poata continua drumul educatiei. Insa, cum energia celor mici este la cote foarte inalte, personalul nostru a dezvoltat un program educativ care implica atat activitati recreative, cat si jocuri prin care cei mici invata elemente de comunicare, dar si care sunt principiile interactiunilor sociale.

Despre educatia prin joaca putem afirma ca este cea mai eficienta metoda educativa pentru copii, acest lucru poate fi observat chiar si la puii de pisica sau de caine. Acestia, jucandu-se deprind anumite tehnici de supravietuire si nu numai. La copii, joaca este cea prin care invata sa interactioneaza cu ceea ce ii inconjoara. Atat personalul, cat si structura activitatilor educative sunt concepute pentru a dezvolta aptitudinile si pentru ca cel mic sa deprinda noi cunostiinte si aptitudini.

Programe recreative la gradinita Bucuresti Sector 2 Veverita Jucausa

La gradinita Bucuresti Sector 2 Veverita Jucausa nu numai cunostiitele pragmatice si interactiunile sociale sunt pe primul loc, ci si arta, si activitatile sportive au un mare aport la programul educativ. Astfel, cei mici care au talent artistic, fie ca le place sa picteze, sa cante sau sa danseze, la noi, acestia sunt indrumati pentru a-si urma visele si talentele. Iar cum o minte santoasa nu poate fi decat intr-un corp sanatos, activitatile sportive sunt si ele prezente in programa saptamanala de studiu. Astfel, cei mici pot urma cursuri de inot, patinaj, dar si cursuri de autoaparare.

Aici, grija pentru copii vine din suflet. Da, la gradinita Bucuresti Sector 2 Veverita Jucausa avem grija de fiecare aspect care conteaza pentru copii dumneavoastra. Incepand cu alegerea ingredientelor proaspete si de cea mai buna calitate in fiecare dimineata, pana la atentia pe care o oferim evolutiei psihologice, toate sunt atent supravegheate astfel incat cel mic sa se dezvolte intr-un mod cat mai sanatos, armonios si mai ales in depline conditii de siguranta.

Pentru ca dorim sa venim in sprijinul parintiilor, la gradinita Bucuresti Sector 2 Veverita Jucausa oferim 3 tipuri de programe, cel scurt, de 5 ore, normal de 6 ore si cel lung cu program de 10 ore si jumatate. Astfel, indiferent de programul de la munca, dumneavoastra, va puteti lasa copii pe cele mai bune si grijulii maini. Va asteptam pe siteul nostru, www.veveritajucausa.ro pentru a afla mai multe despre grija pe care o oferim copiilor dumneavoastra, dar si informatii despre tarifele pe care le avem.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.