Gradinita particulara sector 2 Veverita Jucausa

veveritajucausa

Copilaria este poate cel mai frumos dar al vietii, aceasta perioada a celor mai frumoase povesti construite cu cele mai frumoase momente si clipele de joaca ce par sa dureze ani intregi este cel mai drag episod al vietii fiecaruia, iar noi, cei de la gradinita particulara sector 2 Veverita Jucausa intelegem acest lucru, tocmai acesta fiind si motivul pentru care consideram ca cei mici trebuie sa invete prin joaca si mai ales prin puterea exemplului, nu prin metode ce implica teme, manuale stricte si un mediu distant. Copii se pricep cel mai bine la a se juca si a-si construi propriile povesti, asa ca, de ce sa nu folosim acest lucru pentru a-i educa? Insa, cum fiecare prichindel este unic, si metodele de invatamant ar trebui sa fie pliate dupa stilul si modul de a interactiona al fiecarui copil in parte.

Cele 3 elemente aplicate la gradinita particulara sector 2 Veverita Jucausa

Exista cateva pericole pentru cei mici care urmeaza cursuri standardizate in cadrul orelor petrecute la o gradinitia oarecare. Vorbim despre probleme de comunicare, interactionare sociala si mai ales, lipsa de modele si afectiune. La gradinita particulara sector 2 Veverita Jucausa incercam sa oferim celor mici 3 lucruri esentiale. Comunicare, interactiune si modele.

Comunicarea este extrem de importanta, nu numai la gradinita particulara sector 2 Veverita Jucausa ci si in viata fiecaruia. Cei mici sunt foarte vulnerabili la stimulii externi pe care ii primesc de la cei din jur, iar daca acesti stimuli nu sunt constructivi, atunci vom putea observa cum cel mic isi construieste o bariera invizibila, dar puternica intre el si lumea ce-l inconjoara. Gesturi ca pozitia cu bratele in san, sau aplecarea capului si pozitionarea mainilor peste urechi ar trebui sa alarmeze orice parinte. Refuzul de a comunica, daca este repetat, poate duce odata cu trecerea timpului la probleme de comunicare serioase. Din acest motiv la gradinita particulara sector 2 Veverita Jucausa incercam sa incurajam comunicarea, exprimarea starilor si a sentimentelor, chiar si in cazul in care doi copilasi se supara intre ei, pentru ca numai prin comunicare vom reusi sa ii oferim celui mic increderea in sine de care acesta are nevoie.

La gradinita particulara sector 2 Veverita Jucausa copii devin frumosi

Interactiunea este modul in care cel mic foloseste stimulii sociali externi, astfel, putem spune in mod deschis ca fiecare persoana are modul sau de a interactiona social. In cazul unui copil cel mai bine putem observa asta, prin analiza modului in care alege, sau nu alege sa se joace cu ceilalti copii. La gradinita particulara sector 2 Veverita Jucausa incercam sa cream un mediu social perfect pentru ca cei mici sa se cunoasca si sa interactioneze intre ei cat mai armonios, iar daca cineva dintre copii se supara, incercam sa interactionam pentru a remedia motivul supararii.

Prin aplicarea celor doua elemente descrise mai sus noi devenim modele. Si nu numai noi, ci oricine poate deveni un model pentru cei mici daca respecta cele doua principii si le ofera dragoste. La gradinita particulara sector 2 Veverita Jucausa ne asiguram ca cei mici primesc din plin dragoste, indrumare, atentie si tot ceea ce le trebuie pentru a deveni frumosi. Va asteptam pe siteul nostru www.veveritajucausa.ro pentru a afla mai multe.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.