Gradinite particulare sector 2

gradiniti parituclare sector 2

Copiii din zilele noastre au nevoi de dezvoltare complet diferite fata de generatia parintilor lor. Lumea in care traim se schimba constant si este necesar sa-si dezvolte unele abilitati inca de la o varsta frageda. Daca sectorul se stat se adapteaza putin mai greu la aceste nevoi, exista deja gradinite particulare sector 2 care vin in intampinarea nevoilor pe care le au parintii si copiii si propun un program dinamic, interactiv, potrivit varstei fiecarui copil.

Gradinite particulare sector 2 – “JUST 4 KIDS”

 Colectivul experimentat si atent la fiecare participant, ii va ajuta sa se dezvolte si sa se transforme in adulti care au incredere in fortele proprii si-si cunosc bine abilitatile. In cadrul acestei gradinite particulare sector 2, exista patru grupe: baby, grupa mica, grupa mijlocie si grupa mare.

Avantajele unei gradinite particulare sector 2

In primul rand, in cadrul acestei gradinite particulare sector 2 puteti opta pentru trei orare de lucru cu copilul, in functie de orarul si nevoile dumneavoastra. Exista posibilitatea sa-l inscrieti la orar redus, intre orele 8:00 si 13:00, la program normal intre 8:00 si 14:00 sau la program prelungit, de la 8:00 la 18:30. In functie de programul pentru care optati, copiii vor servi in cadrul acestei gradinite particulare sector 2, micul dejun, o gustare, pranzul si o gustare de dupa-amiaza. In tariful pentru aceste programe, intra si rechizitele si consumabilele necesare pentru tot felul de activitati. Tot mai multa lume apeleaza la gradinite particulare sector 2 si asta pentru ca au la dispozitie mai multe facilitati decat in cadrul unei gradinite de stat. In plus, fiecare copil este ajutat individual sa-si dezvolte abilitatile si talentele si este incurajat sa socializeze prin metode interactive.

Gradinite particulare sector 2 si alte servicii educationale

Aceste gradinite particulare sector 2 reprezinta doar un prim pas in evolutia sectorului privat din domeniul educatiei. “JUST 4 KIDS” a deschis deja si scoli primare, astfel incat copiii sa poata continua cu acest stil de invatare modern si sa se dezvolte armonios si in anii urmatori. Inca de la gradinita, parintii au optiunea de a-si trimite copiii la scoala cu un microbus special, astfel incat sa nu-si faca probleme in plus. Mai mult, a fost dezvoltat si un program afterschool in cadrul caruia elevii pot participa la diferite cluburi si pot realiza activitati si proiecte menite sa le dezvolte anumite aptitudini. Se pune un deosebit accent pe limba engleza, inca de la gradinita, copiii fiind astfel mult mai bine pregatiti cand vine vorba de comunicarea intr-o limba straina.

Aceste gradinite particulare sector 2 au un personal calificat cu o vasta experienta in domeniu care se va asigura ca toti copiii au parte de o dezvoltare armonioasa si ca reusesc sa-si dezvolte abilitatile de relationare si invatare. Apelati cu incredere la serviciile oferite de “JUST 4 KIDS”, o gradinita moderna potrivita pentru copilul dumneavoastra.Pe siteul www.just4kids.ro veti gasi toate informatiile necesare despre una din aceste gradinite particulare sector 2 care pune accentul pe nevoile copiilor si pe dezvoltarea lor armonioasa.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.