Gradinite private sector 3 oferte si servicii

gradinite private sector 3

Cum ne aflam exact in perioada in care parintii cauta sa-si inscrie copiii la gradinita, ar fi momentul sa se discute mai mult in spatiul public despre optiunile pe care le au la dispozitie, astfel incat acestia sa poata alege in cunostinta de cauza ce forma de invatamant prescolar este mai potrivita pentru micutii lor. Exista argumente pro si contra atat pentru gradinite private sector 2 cat si pentru cele de stat, insa parintii ar trebuie sa cunoasca mai bine care sunt diferentele dintre ele, ce ofera fiecare dintre acestea, ce conditii trebuie sa indeplineasca pentru a-si inscrie micutii la una sau cealalta si, bineinteles, un aspect deloc de neglijat, care sunt costurile.

Cele mai multe familii aleg in functie de bugetul pe care si-l permit pentru acest scop, de aceea unitatile prescolare de stat sunt mereu aproape supraaglomerate. Cu greu se poate obtine un loc intr-o astfel de institutie, insa varianta privata ofera posibilitatea unor servicii educationale speciale, dupa parerea multora, superioare. Acest lucru se manifesta prin conditiile materiale la un inalt standard dar si printr-un program de invatare modern si flexibil, aspecte in care educatia de stat are inca de suferit. La gradinite private sector 3, dotarile sunt unele de exceptie, cu destule sali de curs, spatiu de dormit, de luat masa si de joaca foarte bine inzestrate, cu mobilier nou, multifunctional si perfect adaptat varstei micutilor.

Avantajele prezentate de gradinite private sector 3

Un alt avantaj pe care il prezinta invatamantul particular este si numarul restrans de copii care fac parte dintr-o grupa. In acest mod se poate asigura o atentie deosebita fiecarui copil in parte, spre deosebire de supraaglomerarea claselor din invatamantul de stat, unde sunt uneori aproape 30 de micuti intr-o clasa, supravegheati si educati de o singura educatoare. In acest fel, atentia pe care aceasta trebuie sa o acorde tuturor este dispersata, deoarece este foarte dificil pentru un singur cadru didactic sa se ocupe in mod egal si suficient de fiecare prescolar. Procesul de invatare devine astfel mult mai greoi, iar dezvoltarea cognitiva a micutilor, mai lenta.

Limbi straine invatate la gradinite private sector 2

Limbile straine reprezinta un alt atu pe care il are invatamantul privat prescolar. Aici se pune accent pe acumularea de catre copii a notiunilor de baza dintr-o limba straina, cum ar fi engleza, franceza, spaniola sau germana, iar procesul are loc prin metode atractive, care dau impresia la prima vedere a unui simplu joc, insa aceasta este o cale ideala de a capta interesul celor mici, deoarece ei invata prin joc si buna dispozitie. La gradinite private sector 2, invatarea se impleteste in mod armonios cu jocul, iar prescolarii capata abilitati de pronuntare a cuvintelor straine, le patrund intelesul si devin capabili sa le recunoasca atunci cand le aud. Parintii sunt incantati de performantele copiilor in acest domeniu, de aceea foarte multi fac chiar si sacrificii financiare pentru ca micutii lor sa urmeze cursurile acestor unitati particulare de invatamant prescolar.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.