Graphotek Expres – Alaturi de tine pentru succes!

Banner Spalatorie AutoDe la bannere stradale simple sau iluminate, la casete luminoase sau mesh-uri, publicitatea outdoor are un mare impact asupra consumatorilor. Fie ca impresioneaza prin calitatea printului, diversitatea cromatica sau prin mesaj, afisajul outdoor este o realitate cotidiana a zilelor noastre. Compania Graphotek Expres ofera printuri de mari dimensiuni, cum ar fi casete luminoase, bannere, decorari vitrine si mesh-uri. Echipa Graphotek Expres este formata din profesionisti care sunt atenti la fiecare detaliu privind aceasta activitate. Realizate la standarde inalte de calitate, aceste servicii de creatie si productie publicitara fac parte din strategia de promovare a firmelor. Cele mai bune produse de acest gen iti sunt oferite la preturi avantajoase numai prin intermediul tipografiei Graphotek Expres.

Materialele folosite pentru realizarea printurilor outdoor de mari dimensiuni sunt de cea mai buna calitate. Prin intermediul echipamentelor de ultima generatie si a personalului special instruit in acest domeniu, Graphotek Expres iti ofera posibilitatea de a realiza printuri outdoor de dimensiuni considerabile.

Tipografia pune la dispozitia clientilor casete luminoase realizate dupa indicatiile acestora in ceea ce priveste dimensiunea, forma si culoarea. Acestea sunt rezistente in timp la intemperii  si conditii meteo nefavorabile. Bannerele reprezinta unele dintre cele mai raspandite materiale promotionale pentru promovarea unor evenimente sau pentru informarea clientilor. Datorita respectarii cu strictete a cerintelor si preferintelor clientilor, acestia din urma vor beneficia de produse pe masura asteptarilor lor.

Imprimarea profesionala se realizeaza cu cerneluri real solvent, rezistente in timp, atat la intemperii, cat si la razele UV. Dimensiunile finale pot fi oricat de mari, datorita lipiturii la cald, iar rezolutia printurilor este foarte buna. Latimea maxima de printare este de 3,2m, iar lungimea este nelimitata. Tehnologia folosita permite alegerea suportului dorit pentru o gama larga de materiale publicitare, cum ar fi polyplan backlite pentru citylight si casete luminoase, polyplan blockout pentru bannere, autocolant PVC pentru decorari vitrine si standuri, suport textil pentru steaguri si mesh de orice dimensiune.

Graphotek Expres este o firma din Galati care pune la dispozitia clientilor o gama variata de servicii tipografice, de productie publicitara, editare de carte, sau furnizare a rechizitelor si produselor de papetarie. Prin intermediul serigrafiei si a tampografiei, sunt realizate inscriptionari pe materiale textile si obiecte din metal, plastic sau sticla. Echipa de experti in marketing de care dispune aceasta firma iti sta la dispozitie pentru crearea unei imagini de succes a firmei tale. In plus, librariile Graphotek iti ofera o gama diversificata de rechizite, marca proprie, iar editura Graphotek realizeaza tiparirea cartilor de orice gen in cele mai bune conditii.

Pentru informatii suplimentare, solicita asistenta reprezentantilor companiei Graphotek Expres, care te vor contacta in cel mai scurt timp. In cazul unei colaborari, clientul va stabili impreuna cu specialistii firmei detaliile colaborarii. Pentru imagini si detalii tehnice poti accesa si pagina de internet a companiei Graphotek Expres. Promoveaza afacerea ta cu ajutorul serviciilor de printuri outdoor de mari dimensiuni!

Daca doresti printuri outdoor de mari dimensiuni, compania Graphotek Expres este locul potrivit unde vei putea realiza campanii promotionale de succes sau vei crea o imagine foarte buna companiei tale.

Datele de contact ale firmei Graphotek Expres

Adresa firmei: Str. V. Alecsandri, Nr. 2, Tecuci, Galati

Telefon: 0733 001 801

Email: graphotekexpres@yahoo.com

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.