Graphotek Expres- Promoveaza-te prin flyere!

Flyere-Galati-kyvv1Exista numeroase strategii de marketing pe care, cei care vor sa-si faca cunoscuta afacerea sau sa castige capital si notorietate, le adpota. Unele sunt costisitoare, conumatoare de timp si bani iar altele nu. Promovarea prin flyere sau fluturasi, necesita costuri minime si, totodata, informeaza intr-un mod eficient potentialii clienti cu privire la un produs, servicii sau oferte. Cu alte cuvine, acest tip de promovare este la indemana oricui, iar efectul este maxim de cele mai multe ori.

Fluturasii reprezinta cea mai rapida, cea mai ieftina si cea mai populara metoda de promovare a firmei tale, catre clienti, indiferent de domeniul in care activezi. Flyer-ul nu este o simpla bucata de hartie, este un mesaj bine structurat, care mizeaza pe impactul asupra publicului. Acestea se bazeaza pe imagini si pe un text atragator care poate lua forma unui simplu slogan, titlu sau text, toate cu un sens bine stabilit si conceput. Altfel spus, fluturasul are rol de persuasiune, motiv pentru care trebuie sa determine clientul sa-l studieze sau cel putin sa arunce o privire asupra lui. Acest tip de promovare este util pentru a prezenta un produs nou, pentru a anunta un eveniment, pentru a informa cu privire la inaugurarea unui nou local  sau la reduceri de sezon.

Exista trei moduri prin care distribui aceste flyere: stradal, la cutiile postale si la manerul usii, toate cu numeroase avantaje. In primul rand, distributia la cutiile postale este usor de controlat si, in acelasi timp, se poate face o selectie a zonei. Mai mult decat atat, se pot distribui cantitati mari intr-un timp scurt. In cazul in care doresti sa creezi o imagine cu impact asupra celor cu care intri in contact, distributia stradala este ideala, mai ales ca, poate fi facuta o selectie a celor care vor primi fluturasul. In ceea ce priveste distributia la manerul usii, prin aceasta metoda ai garantia ca mesajul va intra in casele oamenilor, care ii vor acorda mai multa atentie. Indiferent de modul in care alegi sa distribui flyerele un lucu este cert: nu ai nimic de pierdut, ci dimpotriva, vei informa clientela cu privire la afacerea ta.

Continutul grafic al fluturasului este realizat in mare parte din imagini, iar acestea trebuie sa aiba legatura cu produsul sau cu evenimentul promovat. Important este ca imaginile sa transmita mesajul corect intrucat acestea genereaza cele mai multe vanzari. Inainte de a concepe modelul, mizeaza pe originalitate si da un aer unic, personalizat fluturasului.

In orice moment, o astfel de promovare este eficienta, asa ca ai nevoie de o companie pe masura cu ajutorul careia promovarea sa fie un succes. Graphotek Expres, expertul in servicii tipografice, de productie publicitara, editare de carte si furnizor de rechizite si produse de papetarie, iti pune la dispozitie flyere Galati, de calitate, la orice dimensiuni doresti. Astfel poti alege tipul de hartie pe care urmeaza sa fie realizata imprimarea, mata sau lucioasa, paleta cromatica, volumul si stilul textului inclus, etc. Fluturasii sunt realizati avand la baza echipamente performante ce garanteaza un rezultat pe masura, totul la preturi mai mult decat avantajoase

Mai mult decat atat, Graphotek Expres iti ofera servicii de creatie publicitara, prin activitati de branding si naming, creare de logo-uri, realizarea campaniilor promotionale, a unui design informational, precum si multe altele. Daca doresti sa te faci cunoscut, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.