Gratare metalice standardizate si personalizate – Dovexim

Gratare-metalice-VKDVdSocietatea Dovexim a fost infiintata in anul 1993, iar de la infiintarea ei si pana in prezent, a reusit sa puna la dispozitia clientilor sai, numai produse de calitate, executate la cele mai inalte standarde de calitate, in conformitate cu normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu.

Dispunem de experienta si priceperea necesara pentru a va oferi urmatoarele produse de exceptie: gratare metalice, plase sudate, carucioare metalice industriale, garduri si porti din fier, ferme si rafturi metalice, trepte metalice, s.a. Pentru obtinerea unor produse finite superioare, nu ne sunt de folos doar experienta si priceperea, ci ne ajuta extraordinar si materialele de calitate si echipamentele de ultima generatie pe care le utilizam in procesul de productie.

Gratarele metalice, ca si celelalte produse oferite spre vanzare, nu sunt realizate doar intr-un mod standardizat, ele pot fi personalizate, in functie de cerintele si necesitatile fiecaruia dintre voi. Acestea se pot utiliza in domeniul industrial, dar si in cel civil, comercial ca pasarele pietonale ce pot avea de la 2 pana la 4 benzi pe sens, pentru trafic greu, in locuri unde este necesar un suport larg care sa reziste la incarcari foarte mari pe roti (camioane de tonaj mare), s.a. Au o structura stabila, uniforma si sigura care garanteaza siguranta in exploatare si rezistenta acestora. Barele neportante care intra in componenta gratarelor metalice sunt presate cu o presa in sliturile stantate pe bara portanta.

Gratarele metalice pe care specialistii Dovexim le realizeaza, pot fi zincate electrolitic sau termic de tip P sau SP, pot fi zincate standard sau la cote cerute de client, natur (nezincate, negre) si electroforjate, in functie de destinatia pe care o au. Daca aderenta in mediul in care doriti sa le amplasati este scazuta din cauza petelor de ulei, grasimi sau gheata, pentru un plus de siguranta va recomandam sa achizitionati un model de gratare metalice care are elemente portante profilate si sunt antiderapante.

Sfera larga de aplicabilitate a gratarelor metalice le transforma in produse accesibile, usor de montat in orice situatie, chiar si atunci cand se doreste utilizarea lor ca podele, rafturi, platforme, garduri, porti, capace rigole sau ca scari.

Gratarele metalice pot avea specificatii tehnice diferite: dimensiunea ochiului, nervura portanta, nervura secundara, incarcarea admisibila in cazul distantei de 1000 mm intre reazeme, s.a. Pentru mai multe informatii de acest tip (si nu numai), specialistii companiei va stau la dispozitie in orice moment doriti sa ii contactati, oferindu-va solutii customizate, optime care sa corespunda cu cerintele voastre.

Raportul calitate-pret al gratarelor metalice si al celorlalte produse pe care le oferim spre vanzare este unul corect si avantajos pentru ambele parti. Cautam diversitatea si inovatia in domeniul in care activam si putem spune ca flexibiliatea si faptul ca suntem „open-mind” nu ne-a adus decat beneficii atat noua, cat si clientilor nostri. Suntem responsabili si de incredere, ceea ce inseamna ca o promisiune facuta, este intotdeauna respectata indiferent de  gradul de dificultate cu care ne confruntam. Vrem sa fim recunoscuti ca o companie profesionista care ofera servicii si produse de calitate, la preturi mai mult decat satisfacatoare.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.