Gynecoland: Ai grija de sanatatea ta

Datorita stilului de viata agitat specific timpului in care traim, afectiunile medicale pot aparea usor si rapid fara a ne da seama de problemele la care suntem predispusi. Principalul factor care faciliteaza aparitia afectiunilor este stresul dar si stilul de viata neadecvat care presupune o alimentatie nesanatoasa dar si lipsa miscarii sau a exercitiilor fizice. Asadar, incercati pe cat posibil sa duceti o viata sanatoasa si sa combateti stresul printr-o alimentatie echilibrata si variata, alaturi de exercitii fizice zilnice.

In acelasi timp, protejati-va impotriva bolilor alegand prevenirea acestora prin controale periodice sau prin investigatii medicale de specialitate. In cazul femeilor, principalele afectiuni sunt cele localizate in zona genitala si mamara. Cancerul de col uterin si cancerul de san sunt boli din ce in ce mai intalnite, acestea afectand femei cu varste din ce in ce mai fragede. Din pacate, de multe ori aceste boli si nu numai sunt depistate cand este deja prea tarziu, caz in care tratamentul este ingreunat si de multe ori fara niciun fel de rezultat.

Afectiunile mamare sau genitale sunt insa greu de depistat. Acestea nu prezinta simptome notabile decat atunci cand boala se afla intr-un stadiu avansat. Nodulii la san se pot simti doar atunci cand dimensiunea lor este deja apreciabila si acest lucru se aplica si pentru alte afectiuni de acest gen. Astfel, controalele de specialitate sunt extrem de recomandate. Un ecograf sau o mamografie pot insa depista din timp problemele, acelasi lucru fiind valabil si in cazul controalelor ginecologice in cazul afectiunilor genitale. Alte analize se pot efectua doar la nevoie, asadar nu va ingrijorati fara motiv. Mergeti la doctor si efectuati controale de rutina o data la 6 luni, si in acest fel puteti fi sigura ca evitati situatiile grave sau netratabile.

O boala descoperita din timp presupune un tratament ieftin, fara interventii chirurgicale si fara dureri suplimentare. De regula, afectiunile se trateaza cu medicamente in timp scurt; bolile grave precum cancerul sunt evitate si dumneavoastra va puteti relua viata in liniste si fara alte probleme. Dupa cum puteti observa, sanatatea dumneavoastra se afla la un pas distanta si poate atarna de indiferenta. Asadar, nu lasati la voia intamplarii aceste aspecte si decideti sa va luati in frau propriul destin.

In acest sens, clinica de specialitate Gynecoland vine in intampinarea dumneavoastra cu servicii pentru depistarea afectiunilor specific feminine. Gynecoland este un centru de diagnostic si tratament al bolilor genitale si mamare, clinica dispunand de doctori experimentati, dar si aparatura de specialitate, de ultima generatie, ce poate depista afectiunile de sanatate din stadiu incipient. Serviciile medicale asigurate de Gynecoland sunt ireprosabile si accesibile pentru orice buzunar. Centrul de diagnostic si tratament al bolilor mamare si genitale Gynecoland va asteapta asadar in orice moment cu servicii medicale de care o sa fiti mai mult decat multumita.

Puteti contacta reprezentantii Gynecoland si va puteti oricand programa la un consult de specialitate utilizand datele de contact listate in cele ce urmeaza, sau accesand platforma online a clinicii cu acelasi nume.

Gynecoland, date de contact:

Adresa:
Str. Gramont nr. 7 (Piata Regina Maria – Rond Cosbuc), Sector 4, Bucuresti.
Str. Gramont nr. 6-8 (Piata Regina Maria – Rond Cosbuc), Sector 4, Bucuresti.
Programari:
Telefon / Fax: 021 337 29 53; 021 336 43 73
Telefon mobil: 0741 GYNECO (496326) ; 0769 110 625
Email: receptie@gynecoland.ro

Articol oferit prin intermediul retelei Zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.