GynecoLand – Avantajele histeroscopiei!

851aed27e4634bb9d5cc90a6992d1195Daca ai nevoie de profesionisti pentru efectuarea unei histeroscopii, GynecoLand ofera servicii dintre cele mai avantajoase. In cadrul centrului de diagnostic si tratament ginecologic vei primi ingrijiri de prima mana si vei beneficia de metode inovative pentru identificarea si tratarea unor afectiuni uterine. Histeroscopia este recomandata pentru o varietate de afectiuni ale cavitatii uterine. In ceea ce priveste histeroscopia poti fi sigur ca vei beneficia de cele mai bune servicii datorita aparaturii medicale folosite de GynecoLand care este de inalta calitate, iar experienta medicilor iti asigura rezultatele urmarite.

Este importanta aceasta operatiune intrucat elimina necesitatea unei operatii extensive sau a unei histerectomii. In plus, exista posibilitatea de a vizualiza in detaliu si din toate unghiurile elementele anatomice aflate la mica distanta. Poti fi sigur ca in cadrul GynecoLand vei beneficia de cele mai bune servicii oferite de profesionisti in acest domeniu al ginecologiei. In cazul sesizarii unor nereguli, adreseaza-te unui medic specialist pentru a nu se agrava situatia si pentru a primi tratamentul de care ai nevoie. Histeroscopia este ideala pentru o diagnosticare adecvata a diferitelor afectiuni.

Despre histeroscopie!

Histeroscopia este utilizata pentru diferite afectiuni uterine cum ar fi malformatiile uterine, avorturile repetate, polipii endometriali, sangerarile uterine anormale, procedurile de infertilitate, precum si alte afectiuni. In cazul histeroscopiei se exploreaza si opereaza cavitatea uterina, colul uterin, orificiile tubare si vaginul prin intermediul unui instrument optic care se conecteaza la o unitate video. Instrumentul este extrem de subtire si prin el pot fi introduse, in functie de necesitati, instrumente pentru efectuarea unor biopsii, instrumente chirurgicale sau chiar electrocauterul. Histeroscopia se realizeaza in cazul numeroaselor operatiuni care ar necesita o incizie a abdomenului, astfel ca se inlatura necesitatea indepartarii uterului in cazul unor afectiuni, pentru ca se pot realiza operatii cu incizii minime. Operatiunea nu este dureroasa, este neiradianta si minim-invaziva, simtindu-se doar un disconfort usor.

Perioada de spitalizare in cadrul acestei interventii este scurta, necesita anestezie locala sau generala, iar durata totala este de aproximativ 30 de minute ce poate fi extinsa in functie de necesitati. Recuperarea si nevoia de medicamente este minima in perioada postoperatorie. Pentru mai multe informatii privind procedeul de histeroscopie sau recomandarile preoperatorii si postoperatorii intra pe site-ul centrului GynecoLand sau consulta un specialist in acest domeniu. Vei beneficia de un maxim de discretie si profesionalism intr-un mediu intim in cadrul centrului GynecoLand. Prin dotarile de ultima generatie vei obtine rezultate intr-un mod sigur si rapid indiferent de afectiunile cu care te confrunti.

Apeleaza la GynecoLand pentru histeroscopie!

Acum nu mai trebuie sa te feresti de doctori si interventii de orice fel. Nu mai amana investigatiile pe care trebuie sa le faci pentru sanatatea ta. Orice minut conteaza, de aceea se recomanda sa apelezi la specialistii GynecoLand care iti vor oferi histeroscopie si alte interventii sau investigatii de care ai nevoie. Fiecare solicitare este tratata cu un grad mare de profesionalism, avand aparatura ultraperformanta de diagnostic si tratament. Medicii care iti stau la dispozitie in cadrul centrului GynecoLand sunt specializati si bine pregatiti in acest domeniu.

 

Datele de contact ale centrului GynecoLand

Adresa firmei: Str. Gramont, Nr. 7, Bucuresti, sector 4

Telefon: 021 337 29 53

Email: receptie@gynecoland.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.