Haine second hand Ieftin si la moda

haine second hand

“Cu cativa lei, mi-am cumparat haine de calitate, unicat si de o calitate extraordinara.”

“Ma bucur enorm ca in oras la noi au ajuns haine second hand aduse din Germania si ca de curand a fost deschis magazinul.”

“Sunt haine de o buna calitate, nu se compara cu ceea ce este in momentul de fata pe piata. Pentru copii gasesc pantaloni de training si hanorace foarte bune si pentru mine, sunt rochite foarte frumoase, in culori la moda. Chiar daca nu imi vine, le cumpar pentru ca, le pot modifica si face eaxct cum doresc.”

Acestea sunt doar cateva dintre parereile clientilor, deveniti fideli, dupa ce, pe parcursul a mai multor luni au intrat si cumparat cu incedere produsele aduse din Germania.

Respecta clientul!

Una dintre cele mai cunocute vorba din popor este respecta clientul si vei avea de castigat.

Multi dintre cei care aduc marfa, haine second hand, pentru a nu sta cu ea pe stoc ofera clientilor fideli, fac referire aici, la cei care cumpara en-gros si mai ales celor care cumpara in cantitati mari pentru a aprovizina cu marfa noua, reduceri si mai ales conditii foarte bune de livrare pentru a nu mai fi nevoit clientul sa se deplaseze la sediul firmei.

Tot ca si respect fata de client se ofera pe raportul pret-calitate. Astfel se obtine satisfactie din partea clientilor si mai ales o buna colaborare pe termn cat mai lung.

Mai multe magazine cu haine second hand

Se paote observa cu usrinta ca de vreo cinci ani incoace au aparut, ca ciupercile dupa ploie, zeci de magazine cu haine second hand. Sunt strazi in orase, unde sunt deschise si 10 astfel demagazine de profil din 30 de spatii. Profitul din ce in ce mai mare si mai ales oferta diversificata sunt doua dintre motivele care au dus la cresterea acestor magazine de profil. Nu mai punem economia scazuta si mai ales veniturile intr-o familie, din ce in ce mai mici.

Daca inainte era o rusina sa cumperi de la second, acum, vezi din ce in ce mai multi si chiar persoane “bine puse” care trec pragul magazinelor pentru a cumpara la pret avantajos si mai ales de o calitate buna posete, haine de piele sau de ce, tricouri si alte piese vestimentare.

Putem spune ca e la moda sa vezi ce haine second hand au mai fost aduse la magazinul din colt.

Si pentru ca online e la putere

Si pentru ca online e la putere si majoritatea oamenilor au acces la internet, magazinele s-au mutat si in mediul virtual. Cei care si-au facut curaj si-au facut blog s-au isi promoveaza afacerea pe retelele de socializare – Www.haineshgermania.ro . Astfel, vestea “zboara” mai repede si comenzile curg. Si aici sunt oferite tot felul de beneficii. De exemplu, la o comanda de peste o anumita suma de bani, transortul este gratuit. Sunt facute fotografii la produse pentru o mai buna vizualizare. Vanzatorul online este prompt sau produsele pot fi inapoiate intr-un termen de cateva zile, daca nu corespunde cu ceea ce ti-ai dorit.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.