Halbe bere

halba-bere-isar-1-lDaca tocmai v-ati deschis o terasa la care principala bautura servita clientilor, este berea, inseamna ca aveti nevoie automat, printre altele si de halbe bere. De asemenea, daca localul pe care il administrati doreste sa isi incante clientii cu bere de calitate, diversificata, trebuie sa cumparati si halbe bere pentru ca servirea sa fie ireprosabila. Multe persoane prefera sa bea berea din halbe, considerand ca sunt cele mai potrivite recipiente pentru acest lucru.

De unde puteti cumpara halbe bere?

Intotdeauna, atunci cand cumparam un produs trebuie sa avem in vedere in primul rand calitatea acestuia. Este foarte important ca acel produs sa fie de calitate, pentru ca sa fie cat mai durabil si sa aiba o intrebuintare optima. Din pacate, in comert, exista foarte multe produse de proasta calitate, iar acest aspect este intalnit inclusiv la halbe bere: sticla de o calitate indoielnica, manere care cedeaza usor etc. Daca va doriti sa aveti in cadrul terasei sau berarie dumneavoastra halbe bere rezistente, puteti sa apelati la firma RomRast din Sibiu.

Ce produse va ofera aceasta firma, incluzand si halbe bere?

RomRast isi propune sa vina in intampinarea tuturor celor care ii solicita serviciile cu produse variate, avand diverse destinatii. De exemplu, aici puteti gasi: cani si seturi, vase termorezistente, obiecte decorative, pahare si halbe bere, cadouri (set mic dejun, seturi pahare, seturi cani, obiecte decorative etc). In ceea ce priveste preturile practicate, veti remarca, daca veti accesa site-ul acestei firme, romrast.com, ca acestea sunt variate, in functie de produs, destinatia acestuia, forma, dimensiunea etc, insa foarte avantajoase.

Ce fel de halbe bere se pot cumpara de la firma RomRast?

Iubitorii de bere vor avea acum posibilitatea de a savura bautura preferata din halbe bere cu model deosebit. RomRast va ofera doua modele de halbe bere, fiecare avand elementele sale de unicitate.

Halba bere Isar- are capacitatea de 1000 ml, diametrul de 10 cm, iar inaltimea este de 20 cm. Este realizata din sticla rezistenta, de foarte buna calitate.

Halba bere Bayern din faianta– are capacitatea de 50 cl, are capacul realizat din cositor. Este realizata din faianta si are un model bavarez. Berea va fi mult mai buna, daca o veti bea din aceasta halba.

In cazul in care cumparati peste 600 de bucati, trebuie sa stiti ca aceasta firma va poate personaliza sau decora aceste halbe bere.

Informatii legate despre conditiile de transport si plata pentru halbe bere

Pentru comenzi a caror valoare este mai mare de 1500 de lei cu TVA inclus, livrarea este gratuita, cu exceptia cismelelor din sticla, a halbelor de bere si a vaselor termorezistente. Produsele va vor fi livrate prin intermediul unei firme de curierat rapid, iar durata medie este de 48 ore de la data plasarii comenzii dumneavoastra. Plata pentru halbe bere sau alte produse din oferta acestei firme, poate fi facuta prin cont bancar, ramburs sau cash, la sediul firmei din municipiul Sibiu. Pentru informatii suplimentare, accesati site-ul romrast.ro sau luati legatura cu reprezentatii RomRast prin telefon sau e-mail. RomRast este cea mai buna alegere daca va doriti halbe bere de calitate la preturi convenabile.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.