Hale metalice industriale Dumistreli – Solutii avantajoase pentru multe domenii de activitate

hale metalice industriale2O tara cu o lunga istorie in domenii precum agricultura si industrie, Romania are pe teritoriul ei numeroase constructii dedicate acestor domenii. In functie de perioade, pe teritoriul tarii noastre s-au construit diferite hale menite sa gazduiasca activitati variate. Daca in trecut posibilitatile constructive nu erau extrem de variate, existand doar rigidele hale din caramida sau beton, azi posibilitatile sunt extinse si mult mai avantajoase. Cel mai cerut si avantajos tip de hale este cel confectionat din profile metalice, cu protectie sporita impotriva coroziunii. O firma din Romania care produce hale metalice industriale conform celor mai exigente cereri de pe piata este Dumistreli din Suceava.

Hale metalice industriale – Solutii avantajoase pentru multe domenii de activitate!

La ora actuala, pe piata de profil sunt un numar mare de firme care se ocupa de proiectarea si asamblarea diverselor constructii pe structura metalica. In cazul in care doriti, in acelasi timp calitate si un pret avantajos, va invitam sa alegeti sa lucrati cu specialisti in acest domeniu de la Dumistreli. Angajatii firmei din Moldova va stau la dispozitie, oferindu-va toate informatiile de care aveti nevoie. Firma doreste sa va ofere servicii de cea mai buna calitate si sa dezvolte alaturi de dumneavoastra parteneriate bazate pe incredere si profesionalism.

Cu Dumistreli aveti garantate realizarea unor servicii de montaj si intretinere la cele mai inalte standarde. Asta se datoreaza faptului ca firma din Suceava detine utilajele si echipamentele necesare. Profesionalismul companiei va asigura de calitatea si satifacerea tuturor necesitatilor pietei. Aceste hale metalice industriale sunt tot mai populare, fie ca sunt utilizate in productie, logistica, depozitare, prezentare sau agro zootehnie. Indiferent de tipul constructiei metalice, structura principala este aceeasi, fiind formata din stalpi, grinzi, contravantuiri sau portale.

hale metalice industrialeFiind modalitati constructive mult mai economice ca halele din trecut, structurile metalice oferite de Dumistreli sunt realizate intr-o perioada relativ scurta. Un alt urias avantaj pe care il veti avea daca colaborati cu aceasta firma este faptul ca aceasta din urma va ofera servicii de consultanta si informatii in vederea obtinerii de finantare prin intermediul fondurilor europene, iar raportul dintre calitate si pret este unul de exceptie. Pentru detalii suplimentare, contactactati cu incredere reprezentantii companiei.

Avantajele de care veti avea parte cu acest hale metalice industriale!

Indiferent de tipul constructiei metalice, structura principala a halelor metalice industriel Dumistreli este aceeasi. Astfel, aceasta constructie vine ‘’la pachet’’ cu  cadre, acoperis si pereti exterior, izolatii , tot ceea ce este necesar la o cladire livrata rapid

Halele metalice industriale Dumistreli sunt o solutie ideala domeniul spatiilor pentru depozitare sau productie oferind cateva avantaje de necontestat comparativ cu halele construite din materiale conventionale:

– reprezinta o solutie economica: costuri reduse in comparatie cu orice alt tip de structura de rezistenta;

– structurile metalice sunt realizate intr-o perioada relativ scurta, sunt rezistente la cutremur, adaptandu-se usor din punct de vedere estetic la cadrul in care sunt ridicate

– adaptabilitate: datorita flexibilitatii oferite in organizarea spatiilor interioare (se elimina peretii din beton armat iar  stalpii metalici se aseaza la distante mai mari decat stalpii echivalenti din beton).

– lucrarile de reparatii capitale, extinderi, modernizari se pot face mult mai rapid si mai simplu decat in cazul constructiilor din beton armat.

Aparuta pe piata relativ recent, in 2010, Dumistreli mai la dispozitia clientilor, pe langa hale metalice industriale, o vasta gama de poduri, diguri metalice de protectie, pereti cortina, usi si porti, tamplarie aluminiu si pvc, balcoane cladiri si multe altele.

Date de contact:

Str. Mircea Damaschin Nr.1B, Suceava, Suceava

Telefon: 0758 119424 / 0743 149388

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.