Harti personalizate cu Micro Mapper

Traim intr-o epoca digitala in care majoritatea hartilor se gasesc online, cel mai adesea gratuit. Cu toate acestea, conform principiului ce-i in mana nu-i minciuna, harti personalizate pliabile, tiparite pe hartie, nu numai ca-si regasesc valoarea si utilitatea in aceste timpuri moderne, fiind la cautare printre romani si turisti deopotriva, insa sunt si deosebit de estetice si pot fi folosite chiar si pentru diverse campanii de marketing.

Despre harti personalizate

 

Harti personalizate cu Micro MapperHarti personalizate sunt o reprezentare in plan, generalizata, micsorata si conventionala, a suprafetei Pamantului. Cum se face aceasta micsorare? La baza sta scara de proportie si proiectia cartografica. De asemenea, o harta se foloseste si de o legenda, care prezinta simboluri si prescurtari ce-ti vor permite o mai usoara intelegere a hartii.

De cate tipuri sunt hartile? Exista 2 categorii mari si late:

1. Harti generale. Acestea sunt cele care reprezinta toate trasaturile importante ale Pamantului cum sunt vegetatia, relieful, caile de comunicatie sau asezarile omenesti;

2. Harti tematice care fac referire la aspecte ce tin de temperatura, precipitatii sau densitatea populatiei.

Insa clasificarea hartilor se face si in functie de scara. Astfel:

– De la 1:20.000 la 1:200.000 avem harti la scara mare;

– De la 1:200.000 la 1:1.000.000 avem harti la scara mijlocie;

– Peste 1:1.000.000 sunt scarile la scara mica.

Desigur, se mai intalnesc chiar si harti fizico-geografice, harti politico-administrative sau socio-economice. Iar daca le grupezi la un loc atunci obtii un atlas.

Avantaje harti personalizate cu Micro Mapper

 

Micro Mapper din Cluj-Napoca este un partener de incredere atunci cand vine vorba despre harti personalizate. Aceasta companie iti va realiza harti 100% Harti personalizate cu Micro Mapper1personalizate, exact dupa cerintele si nevoile tale. In cat timp iti va fi livrata harta? In maxim 14 zile!

Hartile personalizate de aceasta companie au numeroase avantaje printre care putem enumera:

– Ajuta oamenii sa se orienteze, fie ca sunt romani, fie ca sunt turisti straini care doresc sa ne descopere frumusetile;

– Te ajuta sa urmaresti operatiile in teritoriu;

– Iti permit cresterea vanzarilor actionand direct, fidelizand astfel clientii si promovand imaginea firmei tale, a institutiei sau a locatiei pe care o ai sub conducere;

– Fiind personalizate se potrivesc 100% afacerii tale;

– Sunt pliabile, deci incap usor in ghiozdan sau geanta, economia de spatiu fiind un punct forte al acestor harti;

– Se realizeaza din materiale de calitate;

– Te poti orienta inspre orice tip de harta;

– Nu conteaza teritoriul Romaniei, harta ceruta iti va fi realizata intr-un mod profesionist de catre echipa Micro Mapper;

– In maxim 14 zile te bucuri de comanda facuta;

– Sunt practice si estetice in acelasi timp;

– Au o durata de viata mare;

– Au un pret bun de achizitie.

Cui se adreseaza Micro Mapper cu ale sale harti personalizate? Atat persoanelor fizice, in cazul in care vor sa se orienteze in orase si tari necunoscute, cat si persoanelor juridice pentru un management cat mai inspirat al afacerilor proprii.

Pe langa hartile pliabile personalizate, Micro Mapper iti ofera si hartile de perete, asa numitele harti murale sau de birou. Si acestea se pot personaliza luandu-se in calcul culorile, dimensiunile si tematica.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege harti personalizate de la Micro Mapper. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Micro Mapper? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0364-566.723 si 0731-359.929 sau trimite un e-mail pe adresa office@micromapper.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.