Helinick Bucuresti – siguranta si securitate non-stop !

Cauti solutii profesionale si sisteme de siguranta si securitate electronica?

Iti trebuie cel mai bun sistem antifurt din magazine de pe piata ?

Ai nevoie de sisteme de detectie antifractie performante ?

Nu stii la cine sa apelezi pentru a instala diverse sisteme de detectie si alarmare efractie ?

Atunci alege-ti cel mai bun partener de pe piata, compania Helinick din Bucuresti !

Avand 22 de ani de experienta pe piata de profil din Romania, firma Helinick poate sa-ti ofere cele mai profesionale servicii in domeniul securitatii, tarifele parcticate fiind mult sub cele ale concurentei.Helinick

Si daca vrei mai mult, atunci tot la Helinick trebuie sa apelezi, compania avand in oferta sa si servicii analiza de risc si proiectare, ce includ analizarea potentialelor riscuri legate de securitatea si siguranta in care opereaza clientii.

Specialistii Helinick sunt mereu la dispozitia ta, oferindu-ti consiliere tehnica de specialitate si diverse solutii personalizate, menite sa-ti reduca la minim eventualele riscuri.

Ai nevoie de administrarea sistemelor de securitate bancara, sau de servicii de securitate electronica si sisteme de supraveghere ?

Tot Helinick este solutia ideala, personalul calificat al firmei ocupandu-se intotdeauna de toate detaliile, de la realizarea proiectelor la avizarea acestora pana la  aprobarea lor de catre autoritati.

Nu conteaza ce lucrare ai, nu conteaza ce proiect vrei sa derulezi in parteneriat cu compania Helinick !

Specialistii firmei iti vor raspunde cu promptitudine si profesionalism, demonstrandu-ti ca alegerea ta a fost cea mai buna.

Toate proiectele de securitate sunt executate si implementate in cel mai scurt timp, fiind respectata intelegerea contractuala.

Compania Helinick este compania profesionistilor mereu gata sa iti puna la dispozitie solutii competente si viabile in domeniul complex al securitatii, de la  prevenire si detectie, pana la alarmare si analiza post-eveniment.

In oferta firmei Helinick gasesti si sistemul antifurt destinat magazinelor, acesta fiind cel mai performant de pe piata. De ce sa nu profiti acum de oferta imbatabila a unui profesionist in domeniu ? De ce sa nu reduci la minim pierderile afacerii tale ?Helinick 1

Pentru un control absolut in magazinul tau, alege solutiile de supraveghere si control propuse de Helinick !

Ai la indemana mai multe optiuni pentru sistemul antifurt pentru magazin, in functie de cerinte sau de necesitati.

Control acces, supraveghere video sau alarme diverse, toate sunt la dispozitia ta.

Iar rapoartelor generate cu siguranta ca iti vor fi de un real ajutor pentru a preveni evetualele incidente de furt sau efractie in magazin.

Sistemul propus de Helinick iti ofera disponibilitate pe un web browser standard, acesta integrandu-se perfect cu sistemele de gestiune existente.

Camerele video instalate de profesionistii Helinick  iti vor oferi o monitorizare continua, acestea avand posibilitatea sa sara la anumite imagini de interes, fara a mai fi nevoie de derularea completa a inregistrarilor.

Alege cea mai eficienta si sigura metoda de securitate, alege un partener pe masura afacerii tale !

Helinick – siguranta si securitate non-stop !

Contact :

Localitate: Bucureşti
Adresa: Str. Eraclie Arion nr. 4, Sector 1
Telefon: 021.404.44.44 | 021.404.44.00
Fax: 021.404.44.30 | 021.404.44.20

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi faptul ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de reducere de pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.