Helinick – furnizorul solutiilor de siguranta si protectie

Vreti sa va montati un sisteme interfoniesistem de interfonie performant la poarta locuintei dumneavoastra sau pentru scara de bloc unde locuiti? Cautati o companie specializata in furnizarea de solutii din domeniul sigurantei si protectiei? Nimic mai simplu! Compania Helinick reprezinta exact ceea ce aveti nevoie si vine in intampinarea dumneavoastra cu o gama vasta de solutii in domeniul securitatii si sigurantei.

Cu ce se ocupa firma Helinick si cum au ajuns dumnealor lideri in domeniul solutiilor ce vizeaza siguranta si protectia?

Firma bucuresteana are aproximativ 20 de ani de experienta in acest domeniu. Specialistii firmei au reusit in anul 1993 sa instaleze primul sistem analog pentru detectia incendiilor. Chiar si acest sistem invechit, raportat la ceea ce furnizeaza dumnealor in acest moment, era foarte eficient in acea vreme, dumnealor dand dovada de profesionalism si seriozitate inca de la infiintare.

Odata cu inaintarea in era vitezei si a tehnologiilor care mai de care mai impresionante, firma Helinick tine pasul cu tot ceea ce este nou in acest domeniu al sigurantei si securitatii, reusind in ziua de azi sa poata furniza diverse solutii atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru societatile comerciale, institutiile publice sau organizatiile non – profit.

Initial, activitatea firmei s-a bazat in principal pe importul si comercializarea sistemelor de securitate, insa in prezent dumnealor sunt capabil sa realizeze sisteme proprii de securitate, sa le implementeze si sa se asigure ca acestea functioneaza in parametrii normali.

In interiorul firmei sunt dezvoltate valori precum consecventa, spiritul de echipa, profesionalismul, precizia si promptitudinea, toate acestea in scopul multumirii clientilor.

Fiind in totalitate constienti de importanta calitatii comunitatii in care traim, dumnealor si-au asumat raspunderea in respectarea legilor si a protejarii mediului.

Din gama de sisteme furnizate clientilor fac parte urmatoarele:

  • Sisteme de detectie perimetrala;
  • Sisteme de apelare asistente;
  • Sistem antifurt magazin;
  • Sistem control acces;
  • Sistem detectie efractie;
  • Sisteme de stingere a incendiilor;
  • Detectie si semnalizare incendii;
  • Sisteme de interfonie.

Am lasat ultimul pe lista sistemul de interfonie nu pentru ca ar fi mai putin important, ci pentru ca despre acest sistem vom vorbi in continuare.

Sistemele de interfonie au aparut de cateva decenii, fiind implementate la inceput in Statele Unite ale Americii. Aceste sisteme reprezinta, practic, o prelungire tehnologica a sistemelor de control acces. Odata cu trecerea timpului aceste sisteme de interfonie s-au dezvoltat, in prezent, firma Helinick putand oferi clientilor sisteme de interfonie cu camere video, utilizatorul putand vedea cine doreste sa intre in cladire.

Aceste sisteme de intefonie reprezinta cea mai simpla modalitate de comunicare intre doua persoane. Cele mai noi sisteme sunt conectate la reteaua de internet, fapt ce permite strangerea informatiilor legate de evenimentele de control acces si de supraveghere video. Datorita restrictionarii accesului persoanelor straine in anumite zone, aceste sisteme de interfonie ofera un plus de siguranta utilizatorilor.

Specialistii Helinick va ofere servicii de asistenta si montaj pentru sisteme de interfonie comercializate.

Date de contact:sisteme interfonie

Denumirea firmei: Helinick;

Numar de telefon: 021 404 44 44.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi multe alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.