Helinick ofera sisteme de stingere incendiu profesioniste!

helinickPentru protejarea casei, familiei si bunurilor tale, firma Helinick ofera cele mai bune si mai sigure solutii si sisteme de stingere a incendiilor. Specialistii Helinick au oferit peste 900 de sisteme de stingere a incendiilor numai in Romania, fapt care denota profesionalismul acestora. Firma Helinick este liderul incontestabil pe piata de profil datorita experientei si sistemelor de ultima generatie puse la dispozitie. Astfel vei beneficia de cele mai eficiente tehnologii care se bazeaza pe agenti curati de stingere a focului, care te vor proteja si vor minimiza efectele produse de un incendiu. Si deoarece siguranta ta si a familiei tale este foarte importanta pentru Helinick, acestia garanteaza ca sistemul oferit este foarte eficient si performant. Toate produsele oferite au un raport calitate-pret foarte avantajos.

Efectele produse de foc pot fi catastrofale. Intrucat apa sub diferite forme sau alte substante de stingere pot cauza pierderi suplimentare, Helinick ofera o noua tehnologie eficienta de stingere a incendiior bazata pe agenti curati. Acest model te protejeaza de incendii, minimizand pagubele produse de un inceput de incendiu. Sistemul este eficient, performant, nu lasa reziduuri, nu necesita costuri de curatare dupa deversare si este avizat si certificat corespunzator conform normelor europene. Acest sistem reprezinta solutia ideala daca ai de protejat o camera server, un centru de comunicatii, o camera de comanda, o statie de semnalizare critica, o galerie de arta, un tezaur bancar, un laborator medical, un centru de control trafic aerian, un centru de telecomunicatii sau un depozit de carte rara. Unul dintre agentii de stingere este un agent curat stocat sub forma lichida la 4 atmosfere, neconductiv, necoroziv, incolor si fara miros care nu are efecte masurabile asupra mediului inconjurator si nu afecteaza patura de ozon. Un alt agent este o solutie profesionala compusa dintr-un sistem de detectie cu aspiratie si un sistem de stingere care se integreaza perfect in IT si telecomunicatii.

Helinick, infiintata in Bucuresti activeaza in domeniul securitatii si sigurantei. In anul 1993, firma a instalat primul sistem analog pentru detectia incendiilor. De-a lungul timpului, firma s-a dezvoltat si a continuat sa se transforme pentru a se putea adapta cerintelor pietei in continua schimbare. La inceput, activitatea firmei s-a bazat pe importul si comercializarea sistemelor de securitate, insa in prezent firma realizeaza solutii de integrare a sistemelor de siguranta, fiind lideri pe piata romaneasca. Firma ofera numai produse si servicii de calitate, in contextul asumarii raspunderii pentru respectarea legilor si a protejarii mediului. Societatea Helinick se bazeaza pe consecventa, spirit de echipa, profesionalism, exactitate si promptitudine.

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de Helinick si in special despre sistemele de stingere a incendiului, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Helinick. Pentru siguranta ta si a bunurilor tale, achizitioneaza sistemele de stingere a incendiilor oferite de Helinick. Pentru ca un dezastru ca incendiul sa fie tinut sub control atunci cand este cazul, Helinick recomanda sistemele de stingere a incendiilor cu agenti curati. Datorita caracteristicilor si eficientei acestor produse, ai garantia ca ai facut cea mai buna alegere.

Datele de contact ale firmei Helinick

Adresa firmei: Str. Eraclie Arion, Nr. 4, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 021 404 44 44

Email: office@helinick.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.