Helinick: Sisteme de pontaj electronic adaptate cerintelor dumneavoastra

Vrei sa eficientizezi procesul de munca si doresti o buna cunoastere a activitatii desfasurate de angajatii tai? In acest caz, pentru a putea tine o evidenta exacta a orelor de lucru prestate de fiecare angajat, iti recomandam montarea si utilizarea unui sistem de pontaj electronic de specialitate. Prin intermediul unui asemenea dispozitiv de securitate si control acces, angajatii dumneavoastra vor fi nevoiti sa respecte programul de munca, in timp ce dumneavoastra veti optimiza procesul de oferire salarii, bonificatii si asa mai departe.

Sistemele de pontaj electronic sunt de regula intalnite la companiile de mari dimensiuni in care sunt prezenti multi angajati si unde se lucreaza pe schimburi. In asemenea companii, tinerea evidentei orelor de lucru pentru fiecare angajat in parte este aproape imposibila si de aceea se recurge la solutia unui sistem de pontaj. Dar aceste sisteme de control acces pot fi utilizate si pentru companii mai mici aflate in plina ascensiune, tocmai pentru a inlatura situatiile neplacute si pentru a optimiza procesele desfasurate in cadrul firmei dumneavoastra.

Un sistem de pontaj are la baza o aplicatie software care tine de fapt evidenta fiecarui angajat, in fiecare zi. La intrarea in unitate, angajatul va folosi o cartela electronica prin intermediul careia i se va permite accesul in companie. Similar, la parasirea locatiei se va folosi aceeasi cartela, ciclul fiind astfel inchis si pontajul complet. Orele vor fi trecute in dreptul angajatului in cauza, la sfarsitul lunii afisandu-se numarul de ore lucrate de fiecare angajat in parte. In acest mod, acordarea salariilor si a bonificatiilor va reprezenta o munca usor de executat dar si corecta.

In cazul in care doriti sa montati un sistem de pontaj precum cel descris mai sus, compania Helinick va asteapta cu cele mai bune oferte de pe piata de profil din Romania. Personalul Helinick va implementa programul software pentru sistemul de pontaj in functie de cerintele si necesitatiile fiecarui client in parte. Acest program va putea fi modificat ulterior in cazul in care compania dumneavoastra se va extinde sau daca se vor inregistra anumite schimbari in algoritmul de pontaj al angajatiilor dumneavoastra. Asadar, sistemele sunt adaptabile fiecarei situatii in parte, ceea ce inseamna ca sunt fiabile si de lunga durata.

Costurile necesare implementarii unui asemenea sistem nu sunt ridicate, iar rezultatele se vor vedea imediat. Desigur, costurile mentionate vor varia in functie de numarul anagajatiilor dumneavoastra, complexitatea aplicatiei software ce trebuie dezvoltata, dimensiunea companiei si asa mai departe. Dar o oferta de pret exacta poate fi obtinuta doar prin contactarea reprezentantiilor Helinick care va vor solicita toate informatiile necesare stabilirii unui proiect de colaborare bazat pe respect si incredere.

Helinick dispune de personal calificat si experimentat, dar si de solutii de siguranta si protectie de cea mai buna calitate. Astfel, nu stati pe ganduri si comandati un sistem de pontaj electronic Helinick pentru a beneficia de rezultate de exceptie dar si de preturi accesibile, fara a face rabat de calitate.

Helinick, date de contact:

Sediu central
Eraclie Arion nr. 4, Sector 1
013911, Bucuresti, Romania
T: +(4021) 404 44 44
T: +(4021) 404 44 00
F: +(4021) 404 44 30
F: +(4021) 404 44 20
E: office@helinick.ro

Articol oferit prin reteaua Zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.