Herra Design iti pune la dispozitie sticla sablata!

phoca_thumb_l_sdc11133Cand vine vorba de amenajari interioare, fiecare persoana isi doreste ca locuinta pe care o detine sa aiba un aspect unic, cu totul deosebit. Din nefericire, de cele mai multe ori, cele mai deosebite metode prin care iti poti amenaja locuinta sunt si cele mai scumpe, iar mare parte a resurselor tale financiare au fost deja utilizate in scopul achizitionarii/construirii noii locuinte. In cazul in care vrei sa iti amenajezi casa in functie de preferintele tale, cheltuind banii ramasi intr-un mod inteligent, firma Herra Design iti sta la dispozitie cu o multitudine de solutii, din gama carora face parte si sticla sablata.

Ce este sticla sablata?

Sticla sablata este denumirea utilizata pentru sticla cu aspect inghetat; acel tip de sticla folosit de cele mai multe ori in confectionarea obiectelor artizanale. Efectul mat al suprafetei sticlei sablate se obtine printr-o procedura destul de simpla, si anume suflarea cu presiune a unui anumit tip de nisip pe suprafata sticlei; astfel, se va obtine, in functie de preferinte, un efect mai usor sau un efect mat intens, fie uniform, fie neregulat.

Expertii in domeniu au inceput sa utilizeze sticla sablata intr-o gama vasta de aplicatii, ce implica atat obiectele decorative, cat si aplicatiile practice, cum ar fi oglinzi, usi interioare, ferestre si multe altele. Prin urmare, poti alege  o usa interioara aparent banala si, prin simpla decorare a acesteia cu sticla sablata, vei obtine un detaliu cu adevarat unic pentru interiorul tau.

In ce tipuri de aplicatii poate fi utilizata sticla sablata?

Dupa cum am precizat si mai sus, atat timp cat exista un minim de resurse si imaginatie, sticla sablata poate fi utilizata in decorarea unui numar mare de obiecte:

Oglinzi – oglinda face parte din categoria obiectelor care nu ar trebui sa lipseasca din nicio locuinta; fie ca alegi sa iti montezi o oglinda pe hol, in baie sau in dormitor, indiferent de dimensiuni, iti vei dori ca acestea sa aiba un design cu adevarat impresionant; in acest scop, le poti decora utilizand sticla sablata.

Usi – fie ca doresti sa iti decorezi usile din interior, fie ca doresti sa conferi un aspect deosebit usii de la intrare, iti recomandam sa alegi sticla sablata.

Ferestre – sticla sablata este varianta ideala in momentul in care detii o locatie de tip Horeca (si nu numai), si iti doresti ca vizitatorii si clientii tai sa ramana cu o impresie buna; mai mult decat atat, specialistii Herra Design iti ofera posibilitatea de a alege un anumit model care sa fie transpus pe suprafata sticlei sablate (astfel, poti sa iti promovezi afacerea transpunand logo-ul sau numele firmei pe sticla sablata utilizata la ferestre).

Pereti despartitori – sa ne gandim putin la locatiile care pot avea in structura lor pereti despartitori din sticla sablata: saloane de infrumusetare, locatii de tip Horeca, cladiri de birouri, cabinete medicale etc.

…si altele, cum ar fi vitrine, piese de mobilier, obiecte decorative etc. Avantajul numarul 1 al sticlei sablate este ca obstructioneaza vederea, oferindu-ti un grad ridicat de intimitate; astfel, pe langa aspectul deosebit al elementelor tale structurale, vei fi ferit si de privirile curiosilor.

Alege sticla sablata Herra Design! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul www.herradesign.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.