Hidroizolatie terasa verde

b8680fba8b1d49c12c216cbdfc1b7e96Detineti un imobil si nu aveti spatiu verde? Aveti o suprafata de beton pe care nu o folositi? Daca ati raspuns cu ˝Da˝ la aceste intrebari, atunci puteti face o terasa verde pe acel loc. Puteti amenaja o gradina foarte frumoasa si sa va bucurati oricand vreti de avantajele pe care le confera. Dar înainte de a va apuca sa sunati la companiile care se ocupa cu amenajarea acestor gradini, este necesar sa faceti hidroizolatie terasa verde.

De ce trebuie sa faceti hidroizolatie terasa verde?

Trebuie sa stiti ca hidroizolatia este foarte importanta pentru orice cladire, indiferent de scopul acesteia. De aceea si pentru hidroizolatie terasa verde este important sa se aocrde importanta sporita, ca aceasta sa fie realizata corespunzator. O hidroizolatie terasa verde este facute pe o suprafata de beton. Chiar daca proiectarea si executia elementelor de beton sunt realizate corect, totusi, exista riscul de infiltratii, deteriorari, coroziunea armaturii metalice. Pentru a preveni acest risc se cere hidroizolarea cu membrana bituminoasa aditivata, cu insertii de fibre poliesterice sau fibre de sticla, la greutati de 3 pana la 6 kg/mp. Acest bitum ofera impermeabilitate. Stratul impermeabil se aplica prin topirea stratului inferior cu flacara de gaz.

Cum se realizeaza o hidroizolatie terasa verde?

Pasii pentru realizarea de hidroizolatie terasa verde sunt urmatorii:

– se pregateste suprafata facandu-se un strat de beton de panta,

– se aplica amorsa, apoi un strat de difuzie,

– se pune un strat numit bariera de vapori, un strat termoizolant, membrana hidroizolanta

– se face sistemul de drenaj si filtrare

– la final se pune pamant vegetal.

Ce firma va poate ajuta cu realizarea de hidroizolatie terasa verde?

Una dintre companiile care realizeaza lucrari de hidroizolatie terasa verde este Izomar PrestConstruct. Ea a fost înfiintata în 1996. Domeniul de lucru al acestei firme este executarea de hidroizolatii pentru constructii civile si industriale cu aplicatii la terase, hale si fundatii. Ca servicii, aceasta firma ofera hidroizolatii terasa verde, hidroizolatie bai, hidroizolatie balcoane, hidroizolatii drumuri si poduri, hidroizolatii bazine, hidroizolatie terasa verde etc.

De ce sa apelati la serviciile firmei Izomar PrestConstruct pentru hidroizolatii?

Daca aveti nevoie de o lucrare de hidroizolatie terasa verde atunci puteti sa apelati la firma Izomar PrestConstruct. De ce? Datorita faptului ca are o experienta pe piata romaneasca de aproape 20 de ani, lucreaza cu specialisti care realizeaza lucrari de calitate, iar clientii care au apelat la serviciile firmei sunt de fiecare fata multumiti. Iata si cateva exemple: Jandarmeria Romana Ilfov – hidroizolatii la terase în Baneasa, De Silva Intermed SRL – Hotel Ramada Nord – hidroizolatii terase, Heberger Constructii SA– Ansamblu Residenz Chitila – hidroizolatii curti de lumina si rosturi de dilatatie, Centrul International CDG SRL – Charles du Gaulle Plaza – refacere hidroizolatii terase tehnice si circulabile, ICCO AG SRL – hidroizolatii si etansari „Monumentul Holocaustului”  Bucuresti, Str. Anghel Saligny, ANA HOTELS SA – refacere hidroizolatii terase „gradina de vara” hotel „Hilton Athenee Palace”, Bucuresti.

Cum puteti contacta firma Izomar PrestConstruct pentru o lucrare de hidroizolatie terasa verde?

Daca v-ati decis sa realizati o hidroizolatie terasa verde cu ajutorul Izomar PrestConstruct, atunci puteti vizita site-ul companiei, izomarprestconstruct.ro pentru a afla mai multe detalii. De asemenea, aveti la dispozitie adresa de e-mail, telefon si fax pentru a lua legatura cu reprezentantii acestei firme.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.