HLP Software – ajutorul medicilor din Romania!

PharmaEC-Cabinet-lAO6C      Medicii de familie nu au tocmai cele mai usoare indatoriri; este de datoria lor sa puna un prim diagnostic corect, iar aceasta regula este valabila pentru sutele de pacienti pe care fiecare ii are in grija. Mai mult decat atat, un medic de familie trebuie sa monitorizeze afectiunile pacientilor si sa aiba grija ca fiecare dintre ei sa primeasca tratamentul de care are nevoie. Avand in vedere ca este foarte greu, chiar si pentru un medic, sa isi aduca aminte absolut toate afectiunile de care sufera pacientii sai, in ultimii ani, cabinetele medicale de familie au trecut la softuri computerizate de stocare a datelor. In cazul in care esti medic de familie si nu utilizezi inca un astfel de soft, iti recomandam sa arunci o privire peste oferta propusa de HLP Software, si anume, PharmEC Cabinet!

Despre PharmEC Cabinet

PharmEC Cabinet este una dintre cele mai apreciate si utilizate solutii software din tara noastra, fiind una dintre cele mai performante aplicatii IT oferite medicilor de familie romani. Avantajul numaul 1 al acestei aplicatii este compatibilitatea cu raportarile CAS-ULUI; astfel, fiecare medic de familie va putea sa isi desfasoare activitatile intr-un mod cat mai corect. Aplicatia este conceputa in jurul fisei pacientului, oferindu-le medicilor de familie ocazia de a accesa informatiile dorite si de a le modifica intr-un mod simplu si rapid.

Un alt avantaj al aplicatiei PharmEC Cabinet este multitudinea de functii, care ii va veni in ajutorul oricarui medic de familie cu multi pacienti. In plus, in momentul in care vei incepe sa utilizezi software-ul nostru, vei beneficia de suport tehnic gratuit; astfel, indiferent de intrebarile pe care le ai sau de schimbarile ce trebuiesc facute in aplicatie, poti sa ne contactezi, iar noi iti vom veni in ajutor fara a te taxa in plus!

Cum  functioneaza aplicatia PharmEC Cabinet?

Aplicatia PharmEC Cabinet poate fi utilizata atat in cabinetele individuale, cat si in clinicile medicale. Informatiile cuprinse in aplicatie se vor actualiza intr-un mod automat, in timp real, prin intermediul internetului; astfel, de fiecare data cand vor interveni schimbari in legislatie, aplicatia le va prelua si le va utiliza in intocmirea documentelor. Normele legale sunt integrate transparent in software, indrumand medicul in momentul completarii formularelor si selectarea optiunilor potrivite, pentru a nu exista dubii in legatura cu medicamentele prescrise sau cu tipul de servicii acordate. Aplicatia are in componenta ei urmatoarele: modul de evidenta al pacientilor, modul de evidenta al consultatiilor, modul de completare al retetelor, modul de generare a rapoartelor. Cu alte cuvinte, o gama vasta de documente se vor completa automat, iar retetele compensate si cele gratuite se vor calcula de asemenea in mod automat.

Utilizarea software-ului PharmEC Cabinet iti ofera o multitudine de avantaje; incepand de la multitudinea de posibilitati pe care ti-o ofera, si continuand cu facilitatea in momentul utilizarii si multe altele. Aplicatia are scopul de a le facilita munca medicilor de familie; astfel, acesta este foarte usor de utilizat, nefiind necesare cunostinte speciale in domeniul IT. Utilizarea acestei aplicatii te poate ajuta, ca medic de familie, sa iti cresti randamentul si sa oferi solutii cat mai bune, dar si sa tratezi mai mult pacienti.

Alege aplicatia PharmEC Cabinet oferita de HLP Software! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul www.hlps.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.