HLP Software te ajuta sa-ti tii gestiunea!

HLP Software te ajuta sa-ti tii gestiunea!Ce este gestiunea? Dictionarul limbii romane spune ca gestiunea presupune administrarea bunurilor unei intreprinderi, a unei institutii sau chiar a unei persoane. Contabilitatea bunurilor se poate face doar urmand una dintre metodele: operativ-contabila, cantitativ-valorica sau global-valorica.

Metoda operativ-contabila se aplica doar in cazul contabilitatii analitice a materiilor prime, a marfurilor, ambalajelor, produselor reziduale si finisate sau a materialelor consumabile. In cadrul fiecarei gestiuni se tine evidenta cantitativa a bunurilor cu ajutorul unor fise de magazie.

Metoda cantitativ-valorica poate fi utilizata si pentru contabilizarea materiilor prime si a celor consumabile, dar si pentru marfuri, ambalaje sau animale. Se utilizeaza fise de magazie, fise de cont pentru diverse operatiuni sau balante analitice a stocurilor.

Metoda global-valorica este utilizata in special in cazul pietei de desfacere cu amanuntul, a imprimantelor sau rechizitelor de birou, echipamente de protectie sau alte bunuri. Foarte importanta este intrarea si iesirea marfurilor, astfel incat raportul de gestiune sa fie cat mai corect.

Aplicatia PharmEc Farmacie de la HLP Software

Legea nr. 266/2008 ce a fost publicata in Monitorul Oficial mentioneaza faptul ca asistenta farmaceutica a populatiei va fi asigurata doar prin intermediul farmaciilor sau a drogheriilor.

In farmacii se elibereaza medicamente la pretul cu amanuntul, pentru cele care vin cu prescriptie medicala, dar si a celor care nu au prescriptie, caci sunt si astfel de cazuri. De asemenea, in farmacii se prepara medicamente magistrale, dar si oficiale, se vand produse cosmetice sau diverse alte produse de uz medicinal. In drogherii se pot desfasura doar o parte din activitatile mai sus amintite.

Ei bine, in acest context, si farmaciile si drogheriile au nevoie de contabilitate si gestiune. Pentru ca acestea sa fie mult mai usoare, se poate achizitiona un soft, asa numitul PharmEc Farmacie. De unde se poate cumpara? Direct de la HLP Software, care este o companie ce activeaza pe piata din Romania inca de acum 10 ani si are ca domeniu de activitate crearea de softuri si aplicatii pentru gestiunea cantitativ-valorica.

In ceea ce priveste aplicatia PharmEc Farmacie, aceasta este destinata pentru toate farmaciile ce au circuit deschis si este avizata de catre Ministerul Sanatatii. Are urmatoarele functii:

– Inregistreaza fara echivoc toate facturile de intrare;

– Tine evidenta financiara a acestor facturi de intrare;

– Iti ofera posibilitatea de a lista diverse liste, dupa trebuintele pe care le are personalul in acel moment;

– Inregistreaza si facturile de iesire, desigur, si tine si evidenta financiara a acestora;

– Listeaza orice fel de raport necesar pentru bunul mers al farmaciei;

– Ofera informatii complete pentru vanzator despre absolut orice produs care este sau a fost pe stoc;

– Iti salveaza retetele preparate in farmacie pentru ca apoi sa elaboreze automat noi produse avand la baza aceste retete;HLP Software te ajuta sa-ti tii gestiunea!1

– Tine o evidenta exacta;

– Elibereaza retete;

– Se poate conecta la cititorul de bare;

– In functie de cardurile de fidelitate, tine evidenta tuturor clientilor;

– Ofera posibilitati multiple de plata;

– Iti calculeaza si restul, astfel incat sa nu existe greseli;

– Se poate parola.

Aceasta aplicatie este deosebit de usor de utilizat si este un real ajutor pentru orice farmacie!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege un program de gestiune farmacii HLP Software. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile HLP Software? Suna la numarul 0726-327.260 sau trimite un e-mail pe adresa valentin.radu@helpfarm.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.